Συλλέκτες τίτλων!

Από inpaok.gr : Συλλογή τίτλων έκανε την φετινή σεζόν η οικογένεια του ΠΑΟΚ, δείχνοντας την κυριαρχία του Δικεφάλου σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, αφού στην Θεσσαλονίκη ήρθαν εφτά τίτλοι σε επίπεδο ανδρών και γυναικών!
Πηγή: inpaok.gr
Συλλέκτες τίτλων!

Η… ναυαρχίδα του συλλόγου, το ποδόσφαιρο και η αρμάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έφερε πρωτάθλημα και Κύπελλο σε ένα ιστορικό νταμπλ, ενώ το πρωτάθλημα κατακτήθηκε και από την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Δικεφάλου, που συνεχίζει την δυναστεία της.

Νταμπλ έφερε και το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, που επέβαλλε την κυριαρχία του την φετινή σεζόν, με το ανδρικό και γυναικείο τμήμα του Δικεφάλου να συμβάλουν με την σειρά τους στην συλλογή τροπαίων.

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ το γυναικείο τμήμα των «ασπρόμαυρων», κατέκτησε το πρωτάθλημα της Pre League με αντιπάλου μεταξύ άλλων Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας παράλληλα την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι από τους λίγους συλλόγους στην Ευρώπη, που διατηρούν σε κορυφαίο επίπεδο τμήματα σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, με τους τίτλους που κατακτήθηκαν την φετινή σεζόν, να είναι ενδεικτικοί της κυριαρχίας που έχουν επιβάλει οι «ασπρόμαυροι» σε όλα τα επίπεδα…

Διαβάστε ακόμη...