«Φοβερές δηλώσεις από Ιβάν!»

Από inpaok.com: Στο επιστημονικό αναγνωστήριο της κεντρικής βιβλιοθήκης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια του Αρχείου του Κέντρου Μελέτης και Ανάπτυξης του Ελληνικού Πολιτισμού Μαύρης Θάλασσας και του Κέντρου Ποντιακών Ερευνών.
Πηγή: inpaok.com
«Φοβερές δηλώσεις από Ιβάν!»

Μάλιστα, έκανε και δηλώσεις στα ΜΜΕ μιλώντας μεταξύ άλλων για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος που κάναμε το επόμενο βήμα και η έδρα μετατρέπεται σε κέντρο!

Ο ποντιακός ελληνισμός είναι μοναδικό και τεράστιο τμήμα του ελληνισμού που δεν έχει μελετηθεί επαρκώς. Συμφωνήσαμε με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και αποφασίσαμε να τεκμηριώσουμε τι σημαίνει ποντιακός ελληνισμός, ποιος ο ρόλος του και η καταστροφή του.

Δεν πρέπει να σωπαίνουμε. Αλλιώς τέτοια γεγονότα όπως η καταστροφή στη Συρία θα επαναλαμβάνονται.

Κάθε μορφωμένος άνθρωπος, θα θεωρεί τιμή να ξέρει προσφορά του ποντιακού ελληνισμού, στον παγκόσμιο πολιτισμό.

Νομίζω θα πάω στην Παναγία Σουμελά. Ο δρόμος για την ιστορική πατρίδα δεν πρέπει να ξεχνιέται.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ ανέφερε:

«Χθες αποδείχθηκε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει κερδίσει. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως για τρία χρόνια ζητούσαμε το VAR και αποδείχθηκε η χρησιμότητα στο παιχνίδι. Μου βάζουν στόχους και τους πετυχαίνω.

Στόχος μας μέσω του ΠΑΟΚ είναι να επιστρέψουμε τον κόσμο στα γήπεδα. Τελικός με 1000 θεατές είναι γενοκτονία για το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται θρόνο αυτοκράτορα, καθόμαστε δίπλα στο θεό και θα συνεχίσουμε».

Διαβάστε ακόμη...