«Καυτές» ατάκες Κρέσπο για ΑΕΚ, διαιτησία και ανανεώσεις

Από sdna.gr: Δεν ανεβάζει ποτέ τους τόνους. Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο επιλέγει μέσα από το πάντα χαμηλών τόνων προφίλ του να πετάει ατάκες με... νόημα.
Πηγή: sdna.gr
«Καυτές» ατάκες Κρέσπο για ΑΕΚ, διαιτησία και ανανεώσεις

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο πούλμαν των νταμπλούχων, ο Ισπανός στάθηκε στις εκκρεμότητες που υπάρχουν και στους φακέλους που ανοίγουν μετά το φινάλε της σεζόν και αφορά τις ανανεώσεις.

Αν ήταν στο χέρι του, θα κρατούσε όλη την ομάδα όπως ακριβώς είναι δεδομένου πως αυτή η παρέα έγραψε ιστορία. Σίγουρα η συζήτηση μαζί του περιστρέφεται γύρω από τον παρτενέρ του, Φερνάντο Βαρέλα, με τον Κρέσπο να σημειώνει:

«Θα ήθελα τον Βαρέλα, τον Κάνιας, τον Σάκχοφ, θέλω πολλούς παίκτες για τη νέα σεζόν. Πιστεύω πως έχουμε σημαντικούς παίκτες, που παίζουν σχεδόν πάντα και για ορισμένους από αυτούς είναι εύκολο να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους...».

Ο Κρέσπο κλήθηκε να σχολιάσει και το ΟΑΚΑ που φαίνεται πως πάει πολύ στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια αλλά και το... πολυφορεμένο ζευγάρι των Δικεφάλων, εκτιμώντας πως μάλλον η ΑΕΚ δεν θα ήθελε να βρεθεί ξανά στο δρόμο τους: «Νομίζω ότι δεν θέλουν να παίξουν ξανά απέναντι μας αλλά είμαστε καλύτερη ομάδα, το δείξαμε σε τρεις τελικούς, σε αυτές τις τρεις χρονιές. Έχουμε παίκτες με ποιότητα, ένα καλό τεχνικό επιτελείο και είμαστε σε πολύ καλή περίοδο...».

Πέρα από την ΑΕΚ, ο Ισπανός στάθηκε και στα θετικά αποτελέσματα που έχει αποσπάσει ο Δικέφαλος με ξένους διαιτητές, τονίζοντας πως: «Οι Έλληνες διαιτητές έχουν πολύ πίεση... Βλέπετε τι γίνεται, όταν μια ομάδα δεν κερδίζει, την επομένη ο διαιτητής είναι στο νοσοκομείο. Υπάρχουν πολλά προβλήματα εδώ και πρέπει να τα διορθώσουμε...Χρειαζόμαστε βελτίωση. Τώρα η λύση έρχεται από το εξωτερικό και είναι το καλύτερο για όλους...».

Όσο για το τι ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ; «Διακοπές... (σ.σ γελάει). Θα δούμε και θα σκεφτούμε για την επόμενη χρονιά. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που πετύχαμε φέτος. Έχουμε μέταλλο νικητή... Μετά θα μας απασχολήσει η νέα σεζόν.

Καταλαβαίνω πως το κλαμπ και οι οπαδοί όσο κερδίζουμε, όσο δημιουργούμε τέτοια ρεκόρ, θα ζητούν περισσότερα αλλά θα πρέπει να εκτιμήσουμε το τώρα, πετύχαμε κάτι απίστευτο, πήραμε το νταμπλ που δεν είχε συμβεί ποτέ, ας το απολαύσουμε, ας χαλαρώσουμε, ας αδειάσουμε το μυαλό μας και μετά να σκεφτούμε τη νέα σεζόν...».

Διαβάστε ακόμη...