Η πορεία τoy ΠΑΟΚ μέχρι τον τελικό (videos)

Από thessports.gr: Δυσκολεύτηκε μα έφτασε στον τελικό ο φετινός πρωταθλητής Ελλάδας και κάτοχος του περσινού (και προπέρσινου) Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: thessports.gr
Η πορεία τoy ΠΑΟΚ μέχρι τον τελικό (videos)

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε έναν τόσο εύκολο όμιλο, αφού κληρώθηκε μαζί με Άρη, Εργοτέλη και Αήττητο Σπάτων.

Ο πρώτος αγώνας ήταν με αντίπαλο τον συμπολίτη Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό. 1-1 το τελικό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ματς ο Δικέφαλος νίκησε με 1-2 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και έτσι ουσιαστικά «κλείδωσε» την συμμετοχή του στους "8" της διοργάνωσης.

Στο τελευταίο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ θα σκοράρει έξι φορές κόντρα στα Σπάτα, με τον Πρίγιοβιτς να πετυχαίνει το πρώτο του χατ τρικ με τα ασπρόμαυρα, αλλά και το τελευταίο του, αφού δεν αγωνίστηκε άλλη φορά με την ομάδα, αποχωρώντας για την Αραβία.

Στην επόμενη φάση, ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή, από τη οποία και θα χάσει εκτός έδρας με 2-1. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ εντός συνόρων, έπειτα από τον Μάρτη του 2018 και η πρώτη ηττα στο Κύπελλο έπειτα από τον Απρίλη του 2017. Ωστόσο, στον επαναληπτικό ο ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο και θα κερδίσει με 5-0 την ομάδα από την Πάτρα.

Ότι του έκανε η Παναχαϊκή, συνέβη και με τον Πανιώνιο, αφού οι «Νεοσμυρνιώτες» κέρδισαν με 2-1 στον πρώτο αγώνα τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά, η ανατροπή ήταν πιο δύσκολη, ωστόσο ήρθε στην παράταση του δεύτερου αγώνα στην Τούμπα. Μάλιστα ο Βιεϊρίνια ήταν αυτός που έστειλε τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.

Στα ημιτελικά, ο Δικέφαλος κλήθηκε να περάσει το εμπόδιο του πάντα μαχητικού Αστέρα. Με show Μάτος στον πρώτο αγώνα ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 στη Τούμπα, και στον επαναληπτικό πραγματοποιώντας συντήρηση δυνάμεων ήρθε ισόπαλος 0-0.

Διαβάστε ακόμη...