Φοβερές ατάκες Ιβάν προς τους παίκτες μέσα στο πούλμαν πριν την αναχώρηση!

Από sfina.gr: Πριν αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ για το αεροδρόμιο, φεύγοντας από το ξενοδοχείο, ο Ιβάν Σαββίδης έκανε «ντου» στο πούλμαν και τους κράτησε όλους μέσα.
Πηγή: sfina.gr
Φοβερές ατάκες Ιβάν προς τους παίκτες μέσα στο πούλμαν πριν την αναχώρηση!

Όλους αυτούς που χαρακτηρίζει «οικογένεια» και προσπάθησε να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά πριν «πετάξουν» για Αθήνα, λέγοντας φυσικά ότι θα είναι στο πλευρό τους.

«Παίξτε για τους εαυτούς σας, για τη φανέλα, για τον κόσμο και για τον ΠΑΟΚ που μπορεί να γράψει ιστορία», είπε ο Ιβάν Σαββίδης και συμπλήρωσε στο ενάμιση λεπτό που τους μίλησε:

«Μπορείτε να μας δώσετε μια ακόμη χαρά, να δείτε και πάλι τον κόσμο να μας περιμένει όλους στον Λευκό πύργο, ένας αγώνας είναι, παίξτε σαν πρωταθλητές και θα κερδίσουμε. Το κύπελλο το θέλουμε όλοι μας, εμείς, εσείς, ο κόσμος, όλοι μας...»

Το χειροκρότημα των παικτών και οι ατάκες Μάτος «Πάμε να το πάρουμε, πρόεδρε», συμπλήρωσαν μια όμορφη «οικογενειακή» στιγμή, με τον Σαββίδη να αγκαλιάζει φεύγοντας τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να τον ασπάζεται και να του λέει «θα τα πούμε και αύριο».

Η κίνηση Σαββίδη έρχεται ως συνέχεια των επαφών που είχε με τους παίκτες μέσω του Παντελή Κωνσταντινίδη τις τελευταίες ημέρες, γιατί από το Ροστόφ όπου βρισκόταν έστελνε τα δικά του μηνύματα, ενώ μόλις ήρθε στη Θεσσαλονίκη φρόντισε να δει από κοντά όλη την ομάδα πριν την αναχώρηση για την Αθήνα.

Τα υπόλοιπα, περί ενδεκάδας και τα συναφή, θα τα διαβάσετε σε άλλες στήλες, αλλά η ουσία είναι μια: Εάν έχεις ψυχή, σε άδειο (άχαρο) γήπεδο, το σηκώνεις...

Εάν πας με ψυχολογία «πήρα το πρωτάθλημα, άρα πέτυχα», κινδυνεύεις να το χάσεις.

Αυτό το ξέρουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, που θα έχουν και έξτρα πριμ σε περίπτωση κατάκτησης του νταμπλ.

Διαβάστε ακόμη...