Το «μεγάλο ευχαριστώ» του Κουλούρη (pic)

Από paok24.com: Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο δανεισμό από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο, που συνοδεύτηκε από 25 γκολ σε 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ευθύμης Κουλούρης, ευχαρίστησε μέσω social media, την ομάδα του Περιστερίου.
Πηγή: paok24.com
Το «μεγάλο ευχαριστώ» του Κουλούρη (pic)

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε, ήταν η πιο επιτυχημένη στην επαγγελματική καριέρα του Κουλούρη, ο οποίος, είπε το δικό του «μεγάλο ευχαριστώ», μέσω Instagram.

«Το ευχαριστώ μου στην οικογένεια και στους φίλους του Ατρομήτου είναι πολλά για όλη τους την στήριξη και την βοήθεια όλη την χρονιά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και ιδιαίτερα σε όλους τους συμπαίκτες μου για την καθημερινή μας δουλειά,σε όλους τους αφανείς μας ήρωες ώστε να μπορώ να βγω υγιής και δυνατός(προπονητικό τιμ, ιατρικό τιμ, γυμναστές,αναλυτής, φροντιστές).
Καθώς επίσης και στον Κ.Σπάνο για την άψογη συνεργασία, στον προπονητή μου Κ.Καναντι για την μεγάλη του στήριξη και συνεχή βελτίωση μου και τέλος τον Κ.Αγγελοπουλο για την απόλυτη στήριξη του σε κάθε στιγμή !! Εις το επανιδείν φίλοι μου!» έγραψε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω...

Διαβάστε ακόμη...