Σκαρτάδος: «Της έχει πάρει τον αέρα ο ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σκαρτάδος, με δηλώσεις του τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΚ σε τελικούς τα δύο τελευταία χρόνια και υπογράμμισε ότι είναι πιο κοντά από τον αντίπαλό του στην κατάκτηση του κυπέλλου.
Πηγή: thessports.gr
Σκαρτάδος: «Της έχει πάρει τον αέρα ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει φέτος ότι είναι μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα, έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΚ και τις δύο προηγούμενες χρονιές, κερδίζοντάς την στους αντίστοιχους τελικούς. Νομίζω ότι είναι πολύ πιο κοντά από την ΑΕΚ στο να πάρει το Κύπελλο και να κάνει το νταμπλ φέτος».

Για το που υπερτερεί ο ΠΑΟΚ είπε:

«Η ΑΕΚ είναι δύο παίκτες, ο Λιβάια και ο Πόνσε, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που είναι ομάδα, έχει σύνολο. Εάν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και βγάλει εκτός αγώνα αυτούς τους δύο, έχει τους παίκτες που μπορούν να πάρουν το παιχνίδι μόνοι τους. Επαναλαμβάνω, όλη η ομάδα της ΑΕΚ είναι ο Λιβάια και ο Πόνσε. Είναι σαφής η διαφορά των δύο ομάδων σε επίπεδο ρόστερ».

Για την απουσία του Βιεϊρίνια:

«Είναι μεγάλη απώλεια το ότι δεν παίζει ο αρχηγός της ομάδας, αλλά αυτό θα πεισμώσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, για να καταφέρουν να πάρουν το Κύπελλο και για τον αρχηγό».

Για το αν υπάρχει κούραση από την υπερπροσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είπε:

«Όχι. Είναι ένα τελευταίο παιχνίδι. Και να νιώθεις κουρασμένος, τα δίνεις όλα σ' αυτό το παιχνίδι, δεν έχει ούτε κούραση ούτε τίποτα...».

Για την μάχη στο χώρο του κέντρο είπε:

«Ο ΠΑΟΚ με τον Ολιβέιρα και με τον Σάκχοφ, αλλά και με τον Κάνιας, υπερτερεί. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους Μπίσεσβαρ και Πέλκα, που παίζουν πιο μπροστά, αλλά και ο Λημνιός και ο Ζαμπά που παίζουν χαφ εξτρέμ επιδιώκουν το γκολ».

Διαβάστε ακόμη...