Ρεκόρ τηλεοπτικού συμβολαίου θα κάνει ο ΠΑΟΚ με 25 εκ. για 3 χρόνια!

Απο sfina.gr: Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και η εν γένει παρουσία της ομάδας, όπως και η τηλεθέαση που δίνει, οδηγεί όλα τα ενδιαφερόμενα κανάλια...
Πηγή: sfina.gr
Ρεκόρ τηλεοπτικού συμβολαίου θα κάνει ο ΠΑΟΚ με 25 εκ. για 3 χρόνια!

... τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο με την Nova, να διεκδικούν με αξιώσεις τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά θα πρέπει να τα ρίξουν "χοντρά" στον Σαββίδη για να γίνει η εκχώρηση.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζητάει από την ΕΡΤ, που ενδιαφέρθηκε να αυξήσει την τηλεθέασή της, 25 εκ. ευρώ για 3 χρόνια και στην Αγία Παρασκευή, το... σκέφτονται!

Τα 8 εκ. το χρόνο είναι πολλά λεφτά, αλλά εάν δουλέψουν λίγο οι τεμπέληδες του εμπορικού και διαφημιστικού τμήματος, θα τα βγάλουν.

Το ερώτημα είναι "Θέλουν να δουλέψουν ή θα έχουν δουλειά στην... αφισοκόλληση;"

Όπως και νάχει, ο ΠΑΟΚ περιμένει την απάντηση της ΕΡΤ και εάν δώσει αυτά τα χρήματα η Κρατική τηλεόραση, θα βλέπουμε του χρόνου τον ΠΑΟΚ από την ERT SPORTS.

Α, και κάτι ακόμη: Μην ξεχάσετε, εκεί στην ΕΡΤ, εάν πάρετε τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ, να βάλετε να σπικάρει τα ματς ο... Λυκουρόπουλος, αυτός που παρουσιάζει από τα αριστερά (στην οθόνη εννοούμε φυσικά...) τα ματς του ΠΑΟΚ στην "Αθλητική Κυριακή" και πριν καταλάβουμε τι θα παρουσιάσει, νομίζουμε ότι πέθανε προσφιλές πρόσωπο...

Διαβάστε ακόμη...