Τρομοκρατία δίχως τέλος: βόμβα στο σπίτι του Αναστόπουλου! (vid)

Από sdna.gr: Η τρομοκρατία συνεχίζεται και τα πράγματα μοιάζουν εκτός ελέγχου: όπως αποκάλυψε το «OPEN», άγνωστοι πέταξαν βόμβα στο περιπολικό κάτω από το σπίτι του Παναγιώτη Αναστόπουλου, η οποία για καλή τύχη όλων δεν εξερράγη.
Πηγή: sdna.gr
Τρομοκρατία δίχως τέλος: βόμβα στο σπίτι του Αναστόπουλου! (vid)

Συνταρακτική ήταν η αποκάλυψη, που έγινε στο κεντρικό δελτίων ειδήσεων του «OPEN». Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (8/5), δηλαδή λίγες ώρες μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, δύο άγνωστοι που επέβαιναν πάνω σε μία μηχανή πέταξαν βόμβα στο σπίτι του Παναγιώτη Αναστόπουλου, ο οποίος έχει στοχοποιηθεί ευθέως το τελευταίο διάστημα.

Για την ακρίβεια, πέταξαν μία εκρηκτική μολότοφ στο περιπολικό, που φύλασσε το σπίτι του Έλληνα διαιτητή, η οποία για καλή τύχη των αστυνομικών, που ήταν στο σημείο εκείνη την ώρα, δεν εξερράγη.

Η ΕΛ.ΑΣ. τις πρώτες ώρες προσπάθησε να υποβαθμίσει το περιστατικό, το οποίο τελικά είδε το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για μια τρομοκρατική ενέργεια που έρχεται να προστεθεί στην παρουσία 100+ χούλιγκαν του Ολυμπιακού κάτω από το σπίτι του διαιτητή το βράδυ της Τρίτης (7/5), η οποία συνδυάστηκε με υβριστικά συνθήματα για τον ίδιο και την οικογένειά του και ζημιές στο αμάξι του.

Θυμίζουμε πως ο Αναστόπουλος αναγκάστηκε να δηλώσει κώλυμα και να μην σφυρίξει στο ΣΕΦ, φοβούμενος για τη σωματική ακεραιότητα του ίδιου και της οικογένειάς του.

Η εκστρατεία τρομοκρατίας πλέον έχει ονοματεπώνυμα και οι εικόνες ντροπής δεν έχουν τέλος. Όλες αυτές οι σκηνές προκαλούν αποτροπιασμό για την εικόνα του κράτους, αλλά και για το Υφυπουργείο.

Δείτε σε βίντεο το σχετικό απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων:

Διαβάστε ακόμη...