«Αποδείξαμε ότι έχουμε βαριά φανέλα»

Απο paok24.com: Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης μίλησε μετά τον αποκλεισμό στους ημιτελικούς
Πηγή: paok24.com
«Αποδείξαμε ότι έχουμε βαριά φανέλα»

«Αποδείξαμε ότι έχουμε βαριά φανέλα»

Ο ΠΑΟΚ έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε και στους δύο ημιτελικούς με την ΑΕΚ και παρά τα προβλήματα του, έχασε και στα δύο παιχνίδια, στην παράταση για ένα γκολ. Ο προπονητής της ομάδας, έκανε ένα μίνι απολογισμό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Στέλιος Σεϊρεκίδης...

«Τα παιδιά υπερέβαλλαν εαυτό. Έπαιξαν και γι' αυτούς που ήταν στον πάγκο και στην κερκίδα. Έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν και ατομικά και ομαδικά και αυτό ήταν ένα πολύ καλό στοιχείο όλης της προσπάθειάς μας. Από ένα σημείο και μετά προσπαθούσαμε να βγάζουμε λαγούς από το καπέλο, για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε όλες τις φάσεις που είχαμε. Σίγουρα θα μας μείνει μία πικρία από αυτούς τους ημιτελικούς. Από τη μία πλευρά τα έχουμε καλά με τους εαυτούς μας, καθώς γνωρίζουμε ότι δώσαμε ότι είχαμε, αλλά από την άλλη σίγουρα υπάρχει πικρία για τον αποκλεισμό από τους τελικούς, καθώς ήμασταν πολύ καλοί και στους δύο αγώνες.

Μετά τον πρώτο γύρο αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Αποδείξαμε ότι θα μπορούσαμε να πάμε στους τελικούς και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, όπως και πέρσι που χάσαμε στο νήμα την πρόκριση στα τελικά. Στερηθήκαμε τη δυνατότητα να έχουμε τη βοήθεια ξένων παικτών μετά τα Χριστούγεννα, τα παιδιά όμως έδωσαν τα πάντα και απέδειξαν ότι η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά. Τώρα έχουμε μπροστά μας τους αγώνες για την τρίτη θέση. Πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν παρατάει τίποτα».

Διαβάστε ακόμη...