Volley League: Με την πλάτη στον τοίχο

Από thessports.gr: Το τρίτο ραντεβού στη σειρά των τελικών των πλέι οφ μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ θα γίνει την Πέμπτη (9/5, 18:30 ΕΡΤ Sports) στο «Μελίνα Μερκούρη». Ο Ολυμπιακός με νίκη θα κατακτήσει τον τίτλο.
Πηγή: thessports.gr
Volley League: Με την πλάτη στον τοίχο

Ο ΠΑΟΚ μετά τις δύο ήττες που είχε στους πρώτους αγώνες παίζει με την πλάτη στον τοίχο και ξέρει πως δεν έχει άλλη ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από το να πάρει τη νίκη. Να σημειωθεί πως ποτέ στο παρελθόν δεν έχει ανατραπεί προβάδισμα νικών από 2-0 και ο ΠΑΟΚ καλείται να πετύχει έναν άθλο και να γράψει ιστορία.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιούρι Φιλίποφ είπε: «Ο αγώνας είναι μονόδρομος για μας. Δεν έχουμε άλλη ευκαιρία. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στους πρώτους αγώνες. Θέλω πρώτα να απελευθερωθούμε στο παιχνίδι μας και εφόσον κρατήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα αλλά εάν κάνουμε μία νίκη θα αλλάξουν όλα».

Ο Ολυμπιακός μετά τις δύο νίκες στους ισάριθμους πρώτους τελικούς με 3-0 και 3-1 σετ βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και θα επιχειρήσει να πετύχει για 10η φορά στην ιστορία το απόλυτο 3-0 στις νίκες.

Από το 1998 οπότε και καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων έχουν γίνει 65 αγώνες πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 50-15. Ο Ολυμπιακός έχει σερί 9-0 νίκες στο πρωτάθλημα αλλά ο ΠΑΟΚ έχει δύο σερί νίκες σε ημιτελικούς κυπέλλου. Επίσης στο παρελθόν έχουν γίνει 13 τελικοί πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων και ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες 7-6.

Διαβάστε ακόμη...