«Έχουμε γράψει ιστορία»

Από inpaok.com: Ο Μαουρίσιο θα είναι ένας από τους μεγάλους απόντες του ΠΑΟΚ στον φετινό τελικό του Κυπέλλου (μαζί με Βιεϊρίνια και Βέρνμπλουμ), καθώς αρχές Απριλίου υποβλήθηκε σε επέμβαση για αποκατάσταση του χιαστού του.
Πηγή: inpaok.com
«Έχουμε γράψει ιστορία»

Ο Βραζιλιάνος μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και χαρακτήρισε το φετινό αήττητο πρωτάθλημα του Δικεφάλου, ως ένα σπουδαίο επίτευγμα, τονίζοντας ότι είναι από τις πιο σπουδαίες στιγμές της καριέρας του.

Αναλυτικά τόνισε: «Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι, γιατί γνωρίζουμε ότι έχουμε γράψει τη δική μας ιστορία, είμαστε ο μοναδικός ευρωπαϊκός σύλλογος που είναι αήττητος πρωταθλητής αυτή τη σεζόν και αυτό είναι κάτι το αξιοσημείωτο. Είναι μία από τις σπουδαιότερες στιγμές της καριέρας μου» .

Ακόμη πρόσθεσε: «Είναι φυσικό, κάθε παίκτης της Βραζιλίας, όταν έρχεται στην Ευρώπη, να πρέπει να βελτιωθεί τακτικά. Βλέπουν διαφορετικά το ποδόσφαιρο και είναι σημαντικό να προσπαθούμε πάντα να μεγαλώνουμε ως επαγγελματίες. Σήμερα, σχεδόν δέκα χρόνια αργότερα, αισθάνομαι πολύ πιο πλήρης και ώριμος».

Διαβάστε ακόμη...