«Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Από paok24.com: Ο Δημήτρης Δημητρούλιας τόνισε μετά τη δεύτερη νίκη του ΠΑΟΚ στους τελικούς της Α1, τόνισε ότι ακόμα δεν τελείωσε τίποτα, παρότι η ομάδα απέχει μόλις μία νίκη από το νταμπλ.
Πηγή: paok24.com
«Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Ο ΠΑΟΚ έκανε το «break» χθες στην έδρα της Νέας Ιωνίας, κερδίζοντας με 19-24, κάνοντας το 2-0 στη σειρά των τελικών. Πλέον απέχει μία νίκη από την κατάκτηση και του πρωταθλήματος, μετά από αυτήν του Κυπέλλου, αλλά ο προπονητής της ομάδας, εφιστά την προσοχή όλων.

«Ήταν ένα πάρα πολύ νευρικό παιχνίδι, όπως όλα τα κρίσιμα ματς μέσα στη Νέα Ιωνία. Και οι δύο ομάδες κάναμε πάρα πολλά λάθη σήμερα, πάρα πολλά άστοχα σουτ. Πειθαρχήσαμε σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο του αγώνα μεταξύ 35'-50' και φυσικά ο ερχομός της Αγνής από τον πάγκο και με αυτοθυσία μας έδωσε ανάσα και εύκολα γκολ. Φυσικά η προσπάθεια ήταν συνολική. Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε ένα πολύ δύσκολο τρίτο ματς γιατί κι εμείς έχουμε αρκετά προβλήματα υγείας και πρέπει να προσπαθήσουμε να επανέλθουμε τις επόμενες τρεις μέρες» είπε ο Δημήτρης Δημητρούλιας.

Διαβάστε ακόμη...