Έκτακτο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ, στον «αέρα» τα πλέι οφ

Από sdna.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ορίστηκε έκτακτο Δ.Σ στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ με αφορμή τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ. Προς αναβολή η έναρξη των πλέι οφ.
Πηγή: sdna.gr
Έκτακτο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ, στον «αέρα» τα πλέι οφ

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο ελληνικό μπάσκετ. Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League έφερε πολλές αντιδράσεις σε όλα τα επίπεδα. Ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Κύμη, σε μια κίνηση βόμβα.

Το... τρίτο ημίχρονο της αγωνιστικής θα παιχτεί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA συγκλήθηκε έκτακτο Δ.Σ. στα γραφεία του Συνδέσμου, όσον αφορά τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα, αλλά και τα πλέι οφ που είναι προ των πυλών.

Το πιθανότερο σενάριο, με βάσει τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή της στιγμή, κάνει λόγο για αναβολή της αγωνιστικής των πλέι οφ για την ερχόμενη Κυριακή.

Παράλληλα, οτιδήποτε συζητηθεί στο έκτακτο Δ.Σ θα γίνει σε επαφή με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Αυτό γιατί ο ΕΣΑΚΕ δεν μπορεί ούτε να νομοθετήσει, ούτε να πάρει αποφάσεις για την επόμενη μέρα του πρωταθλήματος, χωρίς την συγκατάθεση της Πολιτείας.

Έτσι, το έκτακτο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όσον αφορά την εξέλιξη των πλέι οφ. Κι όλα αυτά μερικές ώρες μετά το τέλος μιας αγωνιστικής που άφησε με παράπονα πολλές ομάδες, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία...

Διαβάστε ακόμη...