«Οι λύσεις πρέπει να δοθούν από πολύ ψηλά»

Στην ευστοχία των παικτών του Περιστερίου στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της 26ης αγωνιστικής, ενώ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά και στα γεγονότα των τελευταίων ημερών.
Πηγή: paokbc.gr
«Οι λύσεις πρέπει να δοθούν από πολύ ψηλά»

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη δίκαιη νίκη του και γενικά για τη φετινή πορεία του. Κυριάρχησε από την αρχή ως το τέλος του αγώνα. Εμείς είχαμε να διαχειριστούμε εκτός από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τη διακοπή, η οποία σε συνδυασμό με τα θέματα που έχουμε ήταν πολύ άσχημη για εμάς. Εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε όλο αυτό το διάστημα τα παιδιά. Κάναμε μια προσπάθεια να παρουσιάζουμε μία αξιοπρεπή εικόνα σε οποιοδήποτε γήπεδο κι αν παίζουμε, σε οποιαδήποτε εκδήλωση της ομάδας. Αυτός είναι ο στόχος μας, να τελειώσουμε τη σεζόν με αξιοπρέπεια, έχοντας ψηλά το κεφάλι. Σήμερα παλέψαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, προσπαθήσαμε πάρα πολύ, αλλά το Περιστέρι ήταν πολύ καλύτερο από εμάς, πολύ πιο εύστοχο και αποτελεσματικό και κέρδισε δίκαια».

Για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών: «Νομίζω ότι το μπάσκετ έχει φτάσει σε πολύ οριακό σημείο. Είναι πολύ άσχημο για όλους που ασχολούμαστε με το άθλημα. Νομίζω ότι οι λύσεις πρέπει να έρθουν από πολύ ψηλά. Συμβαίνουν πάρα πολλά και τα προσπερνάμε, τα αφήνουμε πίσω. Δεν νομίζω ότι είναι καλό αυτό για το άθλημα, δεν βοηθάει σε κάτι. Δεν σημαίνει ότι αν τελειώσει το πρωτάθλημα, μετά θα είναι όλα καλά. Δεν βλέπω τον λόγο που συνεχίζεται η συγκεκριμένη διοργάνωση».

Διαβάστε ακόμη...