«Ασημένιος» ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

Από acpaok.gr: Τίτλοι τέλους για φέτος για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ KYANA, ο οποίος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις κατακτώντας την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, την υψηλότερη θέση της έως τώρα σύντομης ιστορίας του τμήματος.
Πηγή: acpaok.gr
«Ασημένιος» ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

Με το «value for money» να έχει φέτος την τιμητική του στο τμήμα ο Δικέφαλος πραγματοποίησε μία πορεία, η οποία βάσει των συνθηκών του πρωταθλήματος καθιστά ουσιαστικά την ομάδα πρωταθλήτρια της φετινής σεζόν.

Σε ένα άθλημα που ο ΠΑΟΚ παλεύει να παραμείνει ερασιτεχνικό γιατί αυτός είναι ο προορισμός του, κάποιοι θέλουν σώνει και καλά να επιβάλλουν κανόνες άκρατου επαγγελματισμού και εμπορευματοποίησης, προκειμένου να παρουσιάσουν ομάδες, που θα εμφανίζονται προς τα έξω ως αχτύπητες. Ο ΠΑΟΚ κάθετα έχει αντιδράσει σ'αυτό και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του ασημένιου μεταλλίου στο φετινό πρωτάθλημα αποτελεί σίγουρα επιτυχία για το τμήμα.

Για την ιστορία και μόνο στο σημερινό αγώνα:

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: 79-51

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Πολυμένη, Λύμουρα, Κωτούλα, Λέξα, Κριμίλη, Ταρπάγκου, Καρακούλα, Μιχαηλίδου Ε., Τζέλου, Μιχαηλίδου Κ., Κατσαμούρη

Διαβάστε ακόμη...