Ο Τσβάϊερ και ο ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Για τρίτη φορά στον δρόμο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Γερμανός διαιτητής, Φέλιξ Τσβάϊερ, που ορίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος του ΟΑΚΑ.
Πηγή: inpaok.com
Ο Τσβάϊερ και ο ΠΑΟΚ

Οι προηγούμενες δυο αφορούσαν φυσικά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το Europa League στις σεζόν 2013-14 και 2014-15, στην φάση των ομίλων.

Στις 7 Νοεμβρίου του 2013 ο ΠΑΟΚ του Χουμπ Στέφενς ταξίδευε στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει την Μακάμπι Χάιφα για την τρίτη αγωνιστική του δωδέκατου ομίλου του Europa League, όπου τελικά είχε καταφέρει να πάρει την πρόκριση για την φάση των νοκ-άουτ.

Τότε ο Δικέφαλος είχε πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, με τους Κατσικά και Σκόνδρα να βλέπουν την κίτρινη κάρτα του Γερμανού διαιτητή.

Την επόμενη χρόνια, ο ΠΑΟΚ του Άγγελου Αναστασιάδη υποδεχόταν την Φιορεντίνα για την τρίτη αγωνιστική του ενδέκατου ομίλου του Europa League, όταν ο Δικέφαλος είχε τερματίσει τρίτος πίσω από Φιορεντίνα και Γκινγκάμπ.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν τα είχαν καταφέρει στο παιχνίδι με τους Ιταλούς, με τον Βάγκρας να σκοράρει στο 39′, για το τελικό 0-1.

Διαβάστε ακόμη...