Δύσκολοι καιροί για τετράδα

Από basketplus.gr: Υπό άλλες συνθήκες, ο σημερινός (8/5, 17:30 BL SHOW ERTSPORTS HD, ERTPLAY 2) αγώνας του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι θα ήταν λίαν σημαντικός, αφού κρίνει την είσοδο στην τετράδα. Όμως με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον «Δικέφαλο», τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.
Πηγή: basketplus.gr
Δύσκολοι καιροί για τετράδα

Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, που έφεραν αποχώρηση παικτών (Χάτσερ, Γκάρετ) και μη αντικατάσταση τραυματιών) Τζόουνς) έχουν λυγίσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλλον έχει το μυαλό του στο να τελειώσει η σεζόν, παρά σε κάποια διάκριση. Φυσιολογικό, αφού έχουν απομείνει μόνο οκτώ επαγγελματίες παίκτες για να σηκώσουν το φορτίο.

Η αποστολή της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου σήμερα είναι δύσκολη, αφού το Περιστέρι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με πολύ δυνατή έδρα όπου φέτος λύγισαν και οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και από την οποία έχει περάσει μόνον ο Προμηθέας Πατρών. Συνεπώς, με τις διαμορφωθείσες συνθήκες, στόχος του ΠΑΟΚ είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και όπου βγει. Σε περίπτωση νίκης του ο «Δικέφαλος» θα τερματίσει τέταρτος και το Περιστέρι πέμπτο. Αν κερδίσουν οι γηπεδούχοι, με ήττα του Προμηθέα στο ΣΕΦ βγαίνουν τρίτοι, ενώ αν κερδίσουν οι Αχαιοί θα τερματίσουν τέταρτοι.

Διαβάστε ακόμη...