Περίεργη σύμπτωση

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο το Περιστέρι εκτός έδρας, για την τελευταία αγωνιστική της Basket League, εκεί που ορίστηκε, πρώτη διαιτητής μάλιστα, η Βάσω Τσαρούχα…
Πηγή: paok24.com
Περίεργη σύμπτωση

Η συγκεκριμένη, μαζί με τον Τζαφλέρη και τον Τζιοπάνο, είναι οι τρεις διαιτητές που ορίστηκαν στο αυριανό παιχνίδι στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και ο ΠΑΟΚ δεν έχει να θυμάται και τα καλύτερα, από προηγούμενους αγώνες.

Αρχικά, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με το Περιστέρι, που μπορεί η νίκη να ήρθε, αλλά οι αποφάσεις της Τσαρούχα (και του Κορομηλά τότε) είχαν φέρει μεγάλο εκνευρισμό.

Φυσικά, οι περισσότεροι τη θυμούνται από τον τελικό του Κυπέλλου και από τον τρόπο που (δε) σφύριζε για τον ΠΑΟΚ και πως είχε δώσει εκείνο το φάουλ στον Παπαπέτρου, στις κρίσιμες τελευταίες φάσεις.

Η Τσαρούχα ορίζεται για τρίτη φορά φέτος σε παιχνίδι του Περιστερίου, καθώς εκτός του αγώνα στο Παλατάκι, ήταν και στη Χαλκίδα στον πρώτο γύρο, όταν η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, είχε κερδίσει εύκολα.

Αυτό που έχει γίνει τελευταία και έχει το ενδιαφέρον του, είναι η παρουσία της Τσαρούχα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελευθερούπολη. Εκεί που έρχονται μόνο ξένοι διαιτητές… Η Τσαρούχα όμως, μαζί με άλλους δύο ξένους διαιτητές, σφύριξε τα δύο πρώτα παιχνίδια του Περιστερίου, κόντρα σε Άρη και Προμηθέα, παιχνίδια που συνδυάστηκαν με νίκες για το Περιστέρι.

Τώρα, ορίστηκε στον αυριανό αγώνα, στον οποίο η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θέλει μόνο νίκη και περιμένει να δει τι θα γίνει με το Ολυμπιακός – Προμηθέας, την ώρα που ο ΠΑΟΚ, έχει οκτώ παίκτες.

Διαβάστε ακόμη...