«Θα σκεφτόμασταν να μην κατέβουμε…»

Από ipaok.com: Στους εκπροσώπους του τύπου μίλησε ο Κυριάκος Κυριάκος, μετά την σύσκεψη για τον τελικό του κυπέλλου, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ θα σκεφτόταν σοβαρά να μην κατέβει στον αγώνα, αν οι ποινές δεν ήταν τόσο μεγάλες.
Πηγή: inpaok.com
«Θα σκεφτόμασταν να μην κατέβουμε…»

Αναλυτικά τα όσα είπε, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Δεν τιμά κανέναν ότι έγινε σήμερα. Απαράδεκτο και άδικο. Θα σκεφτόμασταν πολύ σοβαρά να μην κατέβουμε στον τελικό αν οι ποινές δεν είχαν αλλάξει το 2016. Χρειάστηκε μία ώρα να αποφασιστεί που θα καθίσουν 120 άτομα. Γιατί δεν μπορούν να έχουν 1000 άτομα στα δυο πέταλα, να υπάρχει μια ψευδαίσθηση παρουσίας κόσμου σε ένα τόσο αχανές γήπεδο . Είναι άδικο όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για κάθε ομάδα στην Περιφέρεια να παίζουν σε συνθήκες εκτός έδρας τους τελικούς. Ο ΠΑΟΚ έχει δυναμώσει και έχουμε πίστη ότι δεν θα αλλάξουν οι συσχετισμοί του αγώνα από την έδρα, ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει ακόμα ένα κύπελλο, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Πάμε με πίστη, να επιβεβαιώσουμε. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Δεν θέλουμε να το παίζουμε μόνιμα επαναστάτες αλλά η κατάσταση πρέπει να αλλάξει, μετά το τέλος της σεζόν.

Για την σκέψη του ΠΑΟΚ να μην κατέβει:

«Αν ήταν οι ποινές όπως το 2016 θα το σκεφτόμασταν πολύ σοβαρά, τώρα δε μπορούμε να στερήσουμε από την ομάδα της επόμενης χρονιάς»

Διαβάστε ακόμη...