Ο κόσμος του ΠΑΟΚ τιμάει τον Παντακίδη

Από sdna.gr: Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει την προσφορά του πρώην αρχηγού, Γιάννη Παντακίδη, τον οποίο και θα τιμήσει στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: sdna.gr
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ τιμάει τον Παντακίδη

«Ξεσηκωμός» υπάρχει στους οπαδούς του Δικεφάλου, ενόψει του αυριανού (18:00) 2ου τελικού της σειράς στην Volley League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA, αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη βρεθεί αυτές τις ημέρες στα γραφεία του ΤΑΠ ΠΑΟΚ ώστε να προμηθευτούν εισιτήρια, ενώ ο κόσμος του Δικεφάλου αναμένεται να τιμήσει και τον Γιάννη Παντακίδη για την προσφορά του στον σύλλογο.

Ήταν 21 Ιουνίου 2018 όταν με μια συγκινητική του δήλωση, ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης, ανακοίνωνε πως σταματάει οριστικά το βόλεϊ εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε και μετά από έντεκα χρόνια παρουσίας του στον Δικέφαλο.

Έτσι, ο κόσμος του ΠΑΟΚ αποφάσισε να τιμήσει τον πρώην αρχηγό και στο αυριανό παιχνίδι στο PAOK Sports Arena κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου ο Δικέφαλος θέλει να φέρει την σειρά με τους «ερυθρόλευκους» ξανά στα ίσα.

Διαβάστε ακόμη...