Στην τέταρτη θέση οι Παίδες...

Από acpaok.gr: Με την κατάληψη της τέταρτης θέσης ολοκλήρωσαν οι Παίδες του ΠΑΟΚ την συμμετοχή τους στο Final 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που διεξήχθει στην Έδεσσα.
Πηγή: acpaok.gr
Στην τέταρτη θέση οι Παίδες...

Ο Δικέφαλος στην δεύτερη φάση του τουρνουά γνώρισε δύο ήττες στα παιχνίδια με την ΑΕΚ (26-21) και τον Φίλιππο Βέροιας (32-21), με την τελευταία να του στέρει το δικαίωμα να ανέβει στο βάθρο και να πάρει το χάλκινο μετάλλιο.

Οι αγώνες προσέφεραν ευκαιρίες στους νεαρούς αθλητές μας να συλλέξουν εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις, που θα τους βοηθήσουν να γίνουν πιο «ώριμοι» αγωνιστικά, κάτι πολύ σημαντικό για το μέλλον και την εξέλιξη της καριέρας τους.

Στα αξιωσημείωτα του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ, η διάκριση του αθλητή μας Κωνσταντίνου Κυριακίδη, ο οποίος ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος αμυντικός της διοργάνωσης.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, στο τεχνικό team και τους υπεύθυνους του τμήματος για την τέταρτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Οι δύο αγώνες αναλυτικά.

Σάββατο: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ (Παπαβασίλης): Μπαμπατζανίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαλανδρής , Μαυρουλοσηφάκης, Βελισσαρίου, Σαχίνης 1, Τεληκώστογλου Στ. 2, Νατσιόπουλος 2, Λαμπούδης 2, Κυριακίδης 6, Κοντούδης 1, Γιορανίδης 4, Παπαγιώτας 2, Καρυπίδης 1, Τεληκώστογλου Μ., Ζερβίδης.

Ημίχρονο: 15-7
Τελικό: 26-21

Κυριακή: Φίλιππος Βέροιας - ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ (Παπαβασίλης): Μπαμπατζανίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαλανδρής 3, Μαυρουλοσηφάκης, Βελισσαρίου, Σαχίνης 3, Τεληκώστογλου Στ. 1, Νατσιόπουλος, Λαμπούδης, Κυριακίδης 8, Κοντούδης 1, Γιορανίδης 5, Παπαγιώτας, Καρυπίδης, Τεληκώστογλου Μ., Ζερβίδης.

Ημίχρονο: 14-11
Τελικό: 32-21

Διαβάστε ακόμη...