Νέο χτύπημα της μαφίας: Επίθεση στον διαιτητή Τσαμούρη!

Από sdna.gr: Ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσαμούρης, ο οποίος στοχοποιήθηκε έντονα για την φάση του μη καταλογισθέντος πέναλτι στο χέρι του Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση Λαμίας-ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA δέχθηκε επίθεση από αγνώστους έξω από το σπίτι του στον Πειραιά, που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Πηγή: sdna.gr
Νέο χτύπημα της μαφίας: Επίθεση στον διαιτητή Τσαμούρη!

Η μαφία του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζει να δρα ανεξέλεγκτα υπό την πλήρη αδιαφορία του κράτους, που πέντε μήνες μετά την εγκληματική ενέργεια και τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου ακόμα να προβεί σε συλλήψεις και παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Αυτή τη φορά ο... άτυχος διαιτητής ήταν ο Αλέξανδρος Τσαμούρης, ο οποίος στοχοποιήθηκε έντονα σε όλη την χρονιά από την γνωστή... "συμμορία" που λυμαίνεται τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου από μία και μόνο φάση: αυτή με το χέρι του Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, o Πειραιώτης διαιτητής δέχθηκε επίθεση το βράδυ του Σαββάτου στον Πειραιά από αγνώστους, οι οποίοι μετά την ενέργεια τους αυτή τράπηκαν σε φυγή!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της ενέδρας

Ύστερα από αγώνα τοπικού πρωταθλήματος, ο Έλληνας ρέφερι γύρισε στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με το που πάρκαρε, δύο άτομα περνούσαν με μια μηχανή και, μόλις πήγε να πάρει την τσάντα του, είδε τον έναν από τους δύο να έχει κατέβει και να τον κοιτάζει σε μια μικρή απόσταση μεταξύ τους.

Στη συνέχεια, ο ίδιος άρχισε να τρέχει, όπως και ο δράστης από πίσω του. Βρίσκοντας αρκετά εμπόδια, τον είδε να του βάζει τρικλοποδιά και να τον ρίχνει στο έδαφος, αρχίζοντας να τον κλωτσά στο κεφάλι. Λίγο μετά, ο άλλος που βρισκόταν στη μηχανή, του φώναξε στα ελληνικά «Φύγε», για να αποχωρήσουν αμφότεροι οι δράστες.

Ο Τσαμούρης ενημέρωσε την ΚΕΔ άμεσα και πήγε στο νοσοκομείο, έχοντας χτυπήματα στα χέρια, καθώς με αυτά αμύνθηκε, για να προστατευτεί από το χτύπημα. Στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, επεσήμανε πως οι δράστες φορούσαν κράνη.

Ο εν λόγω διαιτητής έχει, μάλιστα, σήμερα (5/5) αγώνα, όντας τέταρτος διαιτητής στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ.

Ένα ακόμα δηλητηριώδες βέλος στην καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, μία ακόμα επίδειξη... τραμπουκισμού εις βάρος διαιτητή, ένα ακόμα μαφιοζικό χτύπημα, με τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών να διεξάγονται ήδη.

Άραγε αυτη τη φορά θα διαλευκανθεί η υπόθεση;

Καιρός δεν είναι να μπει ένα τέλος;

Το κράτος ακούει;

Διαβάστε ακόμη...