Το πλάνο του Λουτσέσκου!

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στα Γιάννινα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με τον Δικέφαλο να έχει ως στόχο να ολοκληρώσει τη σεζόν αήττητος και να γράψει ιστορία.
Πηγή: inpaok.com
Το πλάνο του Λουτσέσκου!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε αρκετές δοκιμές μέσα στην εβδομάδα και φαίνεται πως κατέληξε στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τετράδα στην άμυνα τους, Γιαννούλη, Τόσκα, Ίνγκασον και Κρέσπο. Ο Ισπανός φαίνεται πως θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Λέο Μάτος, που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων.

Στον χώρο του κέντρου θα κινούνται οι Σέρτζιο Ολιβέιρα και Χοσέ Κάνιας. Αν και δοκιμάστηκε και ο Μίσιτς δίπλα στον Πορτογάλο, ο Κάνιας είναι το φαβορί για να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα.

Ο Δημήτρης Πέλκας θα τοποθετηθεί στη θέση του μεσοεπιθετικού με τους Μπίσεσβαρ και Ζαμπά να βρίσκονται στα άκρα της επίθεσης, ενώ ο Τσούμπα Άκπομ θα αποτελεί την αιχμή του δόρατος του ΠΑΟΚ, αν και στις δοκιμές πήρε χρόνο ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Διαβάστε ακόμη...