Και τώρα Ποσειδώνιο...

Από acpaok.gr: Τον πρώτο του αγώνα για την φάση των play-offs της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο ΠΑΟΚ Morris εκτός έδρας κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης στο Κολυμβητήριο Γουδή.
Πηγή: acpaok.gr
Και τώρα Ποσειδώνιο...

Σε ένα «κλειστό» αγώνα, στον οποίο οι άμυνες ήταν σφιχτές και οι επιθέσεις φειδωλές ο Δικέφαλος γνώρισε την ήττα με 8-6.

Το παιχνίδι βρήκε στο πρώτο οκτάλεπτο τις ομάδες ισόπαλες 1-1 με τους τερματοφύλακες και τις άμυνες να έχουν την τιμητική τους, ενώ περίπου ίδιο ήταν και το δεύτερο οκτάλεπτο με την μόνη διαφορά ότι αυτό έληξε 3-2 και 4-3 συνολικό σκορ υπέρ των γηπεδούχων στο ημίχρονο. Το τρίτο οκτάλεπτο κύλησε στον ίδιο ρυθμό όπως και το πρώτο οκτάλεπτο λήγοντας με 1-1 (5-4 συνολικό σκορ), για να φτάσουμε στο τέταρτο οκτάλεπτο, όπου με ένα επιμέρους 3-2 και τελικό 8-6 η νίκη πήγε στους γηπεδούχους.

Συμπερασματικά ο Δικέφαλος δεν ήταν κακός, αλλά στις λεπτομέριες του αγώνα κρίθηκε ο νικητής.

Η σειρά πλέον μεταφέρεται στο Ποσειδώνιο, εκεί όπου την Κυριακή ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται τους σημερινούς γηπεδούχους στοχεύοντας στην νίκη προκειμένου να κατέβει εκ νέου στην Αθήνα στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς έκει όπου θα κριθούν όλα.΄Η ομάδα έχει μπροστά της το ταξίδι της επιστροφής, να ξεκουρασθεί όσο προλαβαίνει και να αγωνιστεί στις τρεις το απόγευμα της Κυριακής χωρίς να έχουν συμπληρωθεί ούτε καν 48 ώρες από τον σημερινό αγώνα γεγονός που από μόνο του δημιουργεί θέμα αθέμητου ανταγωνισμού μεταξύ των διαγωνιζομένων ομάδων. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει μάθει στην πολύχρονη ιστορία του να αγωνίζεται και να παλεύει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Αναλυτικά το οκτάλεπτα: 1-1, 3-2, 1-1, 3-2 (8-6 τελικό)

Διαβάστε ακόμη...