Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μελισσανίδη - ΚΕΔ

Από sdna.gr: Συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με τον Μέλο Περέιρα είχε το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Παρόντες και οι Λυσάνδρου, Μαρίν, Λίντμπεργκ και Φούσεκ.
Πηγή: sdna.gr
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μελισσανίδη - ΚΕΔ

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή και είχε συνάντηση και με τον αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα. Μάλιστα παρόντες στην κουβέντα που είχε ο «τίγρης», ήταν και ο νέος πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, ​ ο Φερνάντεζ Μαρίν (συνεργάτης του Περέιρα), Λιφ Λίντμπεργκ (Σουηδός αρχιδιαιτητής και μέλος της ΚΕΔ) και ο Πετρ Φούσεκ (υπερσύμβουλος της ΕΠΟ).

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνηθίζει να επισκέπτεται τα γραφεία της Ομοσπονδίας και έτσι αποφάσισε να το πράξει και λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των συζητήσεων, είναι βέβαιο πως στην ατζέντα θα υπήρχε και το προσεχές ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά το οποίο ως γνωστόν θα διαιτητεύσει ξένος ρέφερι.

Διαβάστε ακόμη...