“Δέθηκα πολύ με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, δέχθηκα την απόλυτη αγάπη”

Από sfina.gr: Ο Kώστας Φραντζέσκος σε συνέντευξη του τόνισε πως δέθηκε πολύ με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του και δεν θα έλεγε "όχι" σε μία πιθανή συνεργασία μαζί του.
Πηγή: sfina.gr
“Δέθηκα πολύ με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, δέχθηκα την απόλυτη αγάπη”

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Όπου έπαιξα τα έδωσα όλα ,έτσι και στον ΠΑΟΚ όπου πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια. Απέκτησα όμως ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον ΠΑΟΚ εξαιτίας της απόλυτης αγάπης που εισέπραξα απ τον κόσμο του. Ο ΠΑΟΚ πάντως μεγάλωσε τα τελευταία χρόνια με τον ερχομό του κ Σαββίδη και δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα. Πέρισυ το χασε εξαιτίας κάποιων επιπολαιοτήτων. Φέτος όλοι μεν αναγνωρίζουν τη συμβολή του προπονητή για το γκρούπ που παρουσίασε ,όμως εγώ πιστεύω, πως η συμπεριφορά τα διοίκησης έπαιξε καταλυτικό ρόλο και ουσιαστικά κούμπωσε απόλυτα με την προσπάθεια της ομάδας στο χόρτο. Ο ΠΑΟΚ έχει σταθερό κορμό τρία χρόνια ,έχει παίκτες με προσωπικότητα κι έδειξε ψυχή στα δύσκολα. Δείχνει δε, ικανός να πάρει και το κύπελλο κάτι που σημαίνει, πως ξεκινά μια μεγάλη πορεία γι αυτή την ομάδα».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ είπε: «Σας είπα και πριν δεν μ αρέσει να συζητώ με το αν. Γενικά και κυρίως υποθετικά. Αν μου γίνει πρόταση σε προπονητικό πόστο που θα χει προοπτική κλπ θα το δούμε».

Για την πορεία του Άρη σημείωσε: «Στον Άρη βρέθηκα σε μια δύσκολη περίοδο επί Φοιρού για έξι μήνες, αφού τα οικονομικά προβλήματα επισκίαζαν τα πάντα για αυτό και ζήτησα να φύγω. Θυμάμαι δύσκολες συνθήκες χωρίς λεφτά ,να πληρώνω το ενοίκιο του σπιτιού κι άλλα. Χάρηκα φέτος που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο βγήκε στην Ευρώπη και μακάρι να ξαναβρεί τον παλιό καλό του εαυτό ως ομάδα».

Τέλος για τον Παναθηναϊκό ανέφερε: Εμείς δουλεύουμε στις ακαδημίες με στόχο να βοηθήσουμε την πρώτη ομάδα. Δεν γνωρίζω πότε ο Παναθηναικός θα διεκδικεί ξανά τίτλους .Όλοι το θέλουμε και το περιμένουμε με αγωνία ,γιατί ο Παναθηναικός είναι πλασμένος για επιτυχίες. Ούτε το δικό μου μέλλον θα λεγα, πως ξέρω, Στο τέλος της σαιζόν κάνουμε τον απολογισμό. Δώδεκα χρόνια πλέον βρίσκομαι στις πράσινες ακαδημίες που μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου και να ωριμάζω προπονητικά κάθε μέρα. Και ποιος δεν θέλει να κοουτσάρει ομάδα στη σουπερλίγκ;.Μακάρι οι παράγοντες να δίνουν χώρο σε φρέσκα πρόσωπα».

Διαβάστε ακόμη...