«Το χειρίζεται αποκλειστικά ο Τεσέιρα»

Από paok24.com: Παράλληλα με τους δύο αγωνιστικούς τελικούς ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να δουλεύει εδώ και καιρό για την προετοιμασία της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Πηγή: paok24.com
«Το χειρίζεται αποκλειστικά ο Τεσέιρα»

Το πιο σοβαρό από τα ανοιχτά μέτωπα της ομάδας, όσον αφορά στους παίκτες που ανήκουν στο υπάρχουν ρόστερ, είναι αυτό της υπόθεσης της ανανέωσης του Φερνάντο Βαρέλα.

Το PAOK24 παρακολουθεί την υπόθεση και από την πρώτη στιγμή σας έχει ενημερώσει για τις πραγματικές εξελίξεις που προκύπτουν τις τελευταίες εβδομάδες.

Μετά το «πάγωμα» στις επαφές των δύο πλευρών και με τη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση να παραμένει ανοιχτή, ενδιαφέρον παρουσιάζει το πώς χειρίζεται και η πλευρά των εκπροσώπων του παίκτη το θέμα.

Η απόσταση στη συμφωνία με τον εκπρόσωπο του Βαρέλα είναι αυτή που δεν αφήνει τη συμφωνία με τον ίδιο τον παίκτη να ενεργοποιηθεί.

Σε νέα επικοινωνία που είχε το PAOK24 με τον Ζοσέ Μέντες, εκ των συνεργατών του γραφείου που εκπροσωπεί τον Αφρικανό στόπερ του «Δικεφάλου», αυτό που προκύπτει είναι πως για την ώρα παραμένει σε αναμονή το θέμα της ανανέωσης.

«Ο Αντόνιο Τεσέιρα χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση, είναι ο άνθρωπος που μιλάει απευθείας με τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει τις επαφές. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, είναι μία συζήτηση ανοιχτή και κάθε στιγμή μπορεί να προκύψουν εξελίξεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μέντες, αποφεύγοντας να αποκαλύψει το παραμικρό.

Είναι βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ καλείται να βρει λύση με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, κάτι που μπορεί να συμβεί μέσα από διάφορες φόρμουλες, με την αγορά να είναι συγκεκριμένη και τις δύο πλευρές άλλοτε να συμφωνούν κι άλλοτε να διαφωνούν, αλλά σε κάθε περίπτωση να συζητούν πάντα με πιο μακροπρόθεσμη λογική.

Το δέσιμο του Βαρέλα με τον ΠΑΟΚ, ο επαγγελματισμός του και η αγωνιστική του προσφορά είναι η καλύτερη απόδειξη γιατί θα πρέπει και αυτή η ανοιχτή υπόθεση θα πρέπει να λήξει θετικά για τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμη...