Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ ΜΟRRIS

Από acpaok.gr: Στον πρώτο αγώνα των play-offs της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ MORRIS αντιμετωπίζει τον Απόλλων Σμύρνης εκτός έδρας στο Γουδή στις 19:45 το βράδυ της Παρασκευής 3 Μαΐου.
Πηγή: acpaok.gr
Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ ΜΟRRIS

Ο Δικέφαλος κερδίζοντας τον Απόλλωνα την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου κατάφερε να πραγματοποιήσει τον βασικό του στόχο την φετινή σεζόν, να μπεί στην εξάδα και κατ'επέκταση στα play-offs. Με εκείνη την νίκη ως οδηγό το σύνολο των "ασπρόμαυρων" θέλει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί ολοκληρώνοντας με θετικό πρόσημο την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Σαρησάββας δήλωσε για τις αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα: «...ακολουθεί μια σειρά από πολύ δύσκολα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην πρώτη φάση. Μακάρι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, γιατί η προσπάθεια που γίνεται φέτος είναι πάρα πολύ μεγάλη.»

Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι αθλητές βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Πάνου Βέργου.

Ως γνωστόν την πρόκριση στην επόμενη φάση παίρνει η ομάδα που θα πετύχει δύο νίκες. Αμέσως μετά το παιχνίδι της Παρασκευής η σειρά μεταφέρεται στην Θεσσαλονική, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί εκ νέου τον Απόλλωνα.

Την εξέλιξη του παιχνιδιού θα έχουμε την δυνατότητα να την παρακολουθήσουμε από την επίσημη σελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο facebook.

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Πρώτος αγώνας play-offs, Α1

Κολυμβητήριο Γουδή

19:45, Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ ΜΟRRIS

 

Διαβάστε ακόμη...