Η ΦΙΦΑ ζήτησε τελικό Κυπέλλου με φιλάθλους

Από sdna.gr: Ο Πετρ Φούσεκ ζήτησε τελικό με κόσμο αλλά την απόφαση θα πάρει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τη Δευτέρα. Πρόβλημα με στατικότητα σε δύο θύρες του ΟΑΚΑ.
Πηγή: sdna.gr
Η ΦΙΦΑ ζήτησε τελικό Κυπέλλου με φιλάθλους

Τελικό με φιλάθλους ζήτησε ο Πετρ Φούσεκ, στη σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (2/5) στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο υπερπαρατηρητής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ήταν «παρών» στη σύσκεψη και εξέφρασε την... επιθυμία στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου να υπάρχουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων, κάτι που θέλουν και οι δύο ΠΑΕ, στα πρότυπα του περσινού τελικού (περίπου από 17.000 εισιτήρια η κάθε ομάδα). Τόσο η ΦΙΦΑ άλλωστε, αλλά και η ΟΥΕΦΑ, θεωρούν «πλήγμα» για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο τελικός που (υποτίθεται) ότι είναι γιορτή, να γίνει με άδειες εξέδρες.

Οι αποφάσεις θα παρθούν τη Δευτέρα (6/5), σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί πάλι στα γραφεία της ΕΠΟ, αφού όμως, νωρίτερα ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έχει συνάντηση με την Αστυνομία και τη ΔΕΑΒ. Εκεί θα γίνει γνωστό, αν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου θα υπάρχουν φίλαθλοι ή όχι.

Αυτός άλλωστε (η σύσκεψη με τον Γιώργο Βασιλειάδη), ήταν και ο λόγος που οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. δήλωσαν σήμερα ότι δεν είναι εξουσιοδοτημένοι για να κάνουν εισήγηση για τον τελικό και έτσι η σύσκεψη απέκτησε τυπικό χαρακτήρα.

Αυτό που ειπώθηκε πάντως, είναι ότι δύο θύρες του ΟΑΚΑ θα είναι υποχρεωτικά κλειστές λόγω στατικότητας έπειτα από τον πρόσφατο έλεγχο που έγινε.

Διαβάστε ακόμη...