«Ο ήρωας της Θεσσαλονίκης»

Από inpaok.com: Τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και την φετινή συνεισφορά του στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ αποθεώνει δημοσίευμα από την Ολλανδία, αποκαλώντας μάλιστα τον «αρτίστα» του Δικεφάλου, τον «ήρωα της Θεσσαλονίκης».
Πηγή: inpaok.com
«Ο ήρωας της Θεσσαλονίκης»

Οι Ολλανδοί σημειώνουν ότι οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην διεκδίκηση του ιστορικού νταμπλ, τονίζοντας πως ο Μπίσεσβαρ έχει πετύχει 10 γκολ και 10 ασίστ σε αυτή την πορεία, όντας ο «κορυφαίος του ΠΑΟΚ» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, παραθέτουν μέρος των δηλώσεων που είχε κάνει ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, μερικές ημέρες νωρίτερα (δείτε εδώ):

«Όλοι στην ομάδα, ζούμε για το νταμπλ! Πείναμε για τρόπαια! Έχουμε ήδη κατακτήσει δύο Κύπελλα, αλλά το νταμπλ... Δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά. Θα ήθελα σίγουρα να το ζήσω. Αισθάνομαι καλά τώρα, θα δούμε τι θα μας φέρει το μέλλον. Εγώ κοιτάω απλά χρονιά, με τη χρονιά.

Είμαι εδώ, μαζί με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου και όλα είναι πολύ ωραία. Είναι μία όμορφη πόλη κι ακριβώς έτσι σκεφτόμασταν τη ζωή μας, στο εξωτερικό. Είχα μία μεγάλη συζήτηση με την γυναίκα μου και την οικογένεια μου και μετά από αυτήν, αποφασίσαμε ότι θα ανανεώσω το συμβόλαιο μου, για άλλα τρία χρόνια. Φυσικά και η ομάδα, μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη με αυτή την πρόταση και με γέμισε αυτοπεποίθηση...»

Διαβάστε ακόμη...