«Περήφανοι που γράψαμε ιστορία!»

Aπό inpaok.com: Το γυναικείο μπάσκετ του Δικεφάλου, την φετινή σεζόν έγραψε ιστορία, καθώς τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και η Ιωάννα Κριμίλη, με τον βοηθό προπονητή του Δικεφάλου, Άγγελου Άγγελίδη, μίλησαν στην media day του ΑΣ ΠΑΟΚ, για την εντυπωσιακή φετινή πορεία της ομάδας, αλλά και για τα τμήματα υποδομών.
Πηγή: inpaok.com
«Περήφανοι που γράψαμε ιστορία!»

Αναλυτικά:

Η νεαρή αθλήτρια του ΠΑΟΚ, Ιωάννα Κριμίλη, αναφέρθηκε στην φετινή πορεία τόσο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, όσο και των νεανίδων του Δικεφάλου λέγοντας:

«Ο αρχικός μας στόχος ήταν να μπούμε στην τετράδα, αλλά με τις εμφανίσεις μας καταφέραμε να «κλειδώσουμε» τη δεύτερη θέση που είναι και η καλύτερη στην ιστορία του τμήματος. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένες με τη φετινή μας πορεία. Όσο για τις νεάνιδες, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος είχαμε βάλει σα στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ και πλέον θα δουλέψουμε για το πανελλήνιο εκεί όπου θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρσι. Πολλές από τις νεάνιδες μας αγωνίζονται στη γυναικεία ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος που προσπαθεί να αναδείξει παίκτριες από τα τμήματα υποδομής του. Οι προπονητές δείχνουν ότι πιστεύουν σε εμάς και αυτό φαίνεται από τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Α1».

Για την απόφαση της να φύγει για την Αμερική τη νέα σεζόν:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα γιατί θα συνδυάσω το μπάσκετ με τις σπουδές μου και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο και αυτό που θέλω να είναι να δουλέψω σκληρά για να βελτιώσω τον εαυτό μου και να επιστρέψω ακόμα καλύτερη στην Ελλάδα».

Από την μεριά του ο Άγγελος Αγγελίδης είπε:

Σχετικά με την εμπιστοσύνη που υπάρχει στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ από τη διοίκηση του συλλόγου:

«Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη από την διοίκηση προς το πρόσωπο μας. Μας δίνει μία ελευθερία αλλά και μία δυναμικότητα παράλληλα για να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα πράγματα και για το τώρα και για το μέλλον. Έτσι, δημιουργείται ένα εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα στις παίκτριες, τους προπονητές και τη διοίκηση που στηρίζει το πλάνο αυτό».

Για τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ:

«Η επιτυχία των τμημάτων υποδομής είναι μία δουλειά που έχει ξεκινήσει εδώ και δέκα χρόνια. Το ότι κάθε χρόνο υπάρχουν νεαρές παίκτριες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και παίρνουν χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα λέει πολλά».

Τέλος, για τον άμεσο συνεργάτη του τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ, Βασίλη Μασλαρινό που θα αναλάβει τα ηνία της εθνικής γυναικών είπε:

«Είναι μεγάλη μου τιμή και πάρα πολλά μπράβο γιατί τον ζω κάθε μέρα. Τον νιώθω σαν μέλος της οικογένειας μου και ξέρω πόσο πολύ το ήθελε, πόσο δούλεψε, πόσο το πίστεψε και έφτασε εκεί που είναι τώρα».

Διαβάστε ακόμη...