Πρόβα 11άδας τελικού στους Ζωσιμάδες και τιμωρία του ΠΑΣ για το «θέατρο» στον πρώτο γύρο

Από sfina.gr: Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν το «θέατρο» που έκαναν οι παίκτες του ΠΑΣ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Τούμπα, προφασιζόμενοι αλλεπάλληλους τραυματισμούς για να κερδίσουν χρόνο, όπως είχε καταγγείλει και ο Ραζβάν Λουστέσκου μετά το ματς, χαρακτηρίζοντας «ντροπή και πρόκληση την συμπεριφορά τους και την άρνησή τους να παίξουν ποδόσφαιρο...».
Πηγή: sfina.gr
Πρόβα 11άδας τελικού στους Ζωσιμάδες και τιμωρία του ΠΑΣ για το «θέατρο» στον πρώτο γύρο

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαν πέσει για τραυματισμό μετρημένες έξι φορές στο έδαφος από δύο παίκτες του ΠΑΣ Γιάννενα μαζί! Αν προσμετρηθούν και όσες φορές έπεσε στο έδαφος ένας παίκτης του ΠΑΣ για τραυματισμό, είχαμε συνολικά πάνω από 12 διακοπές, μόνο στο δεύτερο ημίχρονο εκείνου του αγώνα.

Στον ΠΑΟΚ ακόμα θυμούνται και έχουν να το λένε, ότι σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος (τέλος του πρώτου γύρου) ήρθε ο ΠΑΣ με... πλάγιο τρόπο να κόψει βαθμούς μέσα στην Τούμπα, κι αυτό τελικά δεν έγινε χάρη στο γκολ του Σφιντέρσκι στο 87΄.

Συνεπώς, εκτός από την διατήρηση του αήττητου στο πρωτάθλημα, η συμπεριφορά των παικτών του ΠΑΣ στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Τούμπα αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για νίκη την Κυριακή στους Ζωσιμάδες, απέναντι στους γηπεδούχους που χρειάζονται μόνο το «τρίποντο» την τελευταία αγωνιστική για να έχουν ελπίδες σωτηρίας.

Την νίκη θα επιδιώξει η ομάδα του Λουτσέσκου στα Γιάννενα παίζοντας με τους βασικούς, αφού το ματς θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για πρόβα τζενεράλε της 11άδας του τελικού του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ το άλλο Σάββατο. Μεσολάβησε η διακοπή λόγω Πάσχα και θα είναι αδύνατο οι βασικοί να μείνουν άπραγοι επί 20 ημέρες μέχρι τον τελικό.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...