«Μοναδικό το επίτευγμα του ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε, μεταξύ άλλων ο πρώην προπονητής του Δικεφάλου και νυν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βλάνταν Ίβιτς.
Πηγή: thessports.gr
«Μοναδικό το επίτευγμα του ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και το αήττητο ρεκόρ που έχουν ο Δικέφαλος και η Μακάμπι:

«Ο ΠΑΟΚ πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα. Όποιος έχει εμπλοκή με το ποδόσφαιρο εκεί γνωρίζει ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ομάδες της Αθήνας, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να τους εκθρονίσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Κατάφερε να πάρει τον τίτλο μετά από 34 χρόνια και αυτό τους δίνει μια ιδιαίτερη αξία. Από την άλλη πλευρά, η Μακάμπι είναι ο δημοφιλέστερος, μεγαλύτερος και πιο επιτυχημένος σύλλογος στο Ισραήλ. Έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε να παραμείνουμε αήττητοι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, μόνο ο ΠΑΟΚ παραμένει μαζί με εμάς αήττητος και αυτό με κάνει χαρούμενο. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν μία φορά στην καριέρα των παικτών και των προπονητών, επομένως αποτελεί ένα... μπόνους για εμάς».

Για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς:

«Ελπίζω ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα με θυμάται όταν θα ξοδεύει αυτά τα εκατομμύρια (σ.σ. γέλια). Αστειεύομαι φυσικά. Δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Η δική μου ικανοποίηση είναι ότι ο Αλεξάνταρ έκανε τόσο σπουδαία πράγματα με τον ΠΑΟΚ και την καριέρα του».

Διαβάστε ακόμη...