Δεν θα έχει πρόβλημα ο Γιαννούλης στον τελικό

Από sfina.gr: Ο Δημήτρης Γιαννούλης λογικά δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην δεξιά πλευρά της ΑΕΚ.
Πηγή: sfina.gr
Δεν θα έχει πρόβλημα ο Γιαννούλης στον τελικό

Κι αυτό γιατί η ΑΕΚ, κατά πάσα πιθανότητα, όπως και σε αρκετά ματς, θα παίξει με πέντε στην άμυνα, τρεις στόπερ και δύο μπακ-χαφ αντί για εξτρέμ

Τον ρόλο του δεξιού μπακ χαφ θα αναλάβει ο Μπακάκης ο οποίος δεν είναι ο... Καφού, ούτε αποτελεί κανένα φόβητρο. Θα τον βοηθάει στην πλευρά μάλλον ο Μπακασέτας, ο οποίος, επίσης, δεν είναι και ο πλέον δεινός διεμβολιστής.

Ο Κλωναρίδης και ο Μπογέ, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν, λόγω ταχύτητας, ρήγματα στην αριστερή πτέρυγα του ΠΑΟΚ, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, δεν θα είναι έτοιμοι για τον τελικό, άσχετα εάν βγαίνει το αντίθετο για επικοινωνιακούς λόγους στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Συνεπώς, δεν θα χρειασθεί να «χαλάσει» η χημεία στο κέντρο της άμυνας με την μετατόπιση του Κρέσπο το αριστερό άκρο, που αδυνατίζει τον ΠΑΟΚ και στον επιθετικό τομέα.

Έτσι καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η απώλεια του Βιεϊρίνια παραμένει σημαντικότατη, αλλά, τουλάχιστον, στον τελικό δεν θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα η απουσία του στην ομάδα του Λουτσέσκου. Εξάλλου, πολλές φορές στο παρελθόν πολύ μεγάλες απώλειες καλύφθηκαν και δεν φάνηκαν σχεδόν καθόλου οι απουσίες.

Διαβάστε ακόμη...