«Πάμε για το βήμα παραπάνω»

Από paok24.com: Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της φετινής σεζόν, ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος, αναφέρεται στις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά των playoff του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, παρά το μειονέκτημα έδρας.
Πηγή: paok24.com
«Πάμε για το βήμα παραπάνω»

Το πόλο του ΠΑΟΚ έστω και την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά των playoff.

Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου Παναγιώτης Τζωρτζάτος μίλησε στο PAOK24 και αναφέρθηκε στη σειρά με τον Απόλλωνα, αλλά και στο πώς κύλησε η φετινή σεζόν για το τμήμα:

«Πετύχαμε έστω και στο φινάλε τον αρχικό μας στόχο και τώρα κοιτάζουμε το βήμα παραπάνω. Ξέρουμε ότι η σειρά των playoff με τον Απόλλωνα Σμύρνης δε θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι που δώσαμε μαζί τους στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Μέσω των προπονήσεων μας όλο αυτόν τον καιρό έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα δούμε δυνατά παιχνίδια με πιο σκληρές άμυνες από δύο ομάδες που θέλουν πολύ την πρόκριση.

Κάναμε κάποιες... γκέλες όπως και οι περισσότερες ομάδες γιατί το πρωτάθλημα ήταν αρκετά αμφίρροπο και φέτος. Θα μπορούσαμε να ήμασταν και στην τέταρτη θέση της κανονικής διάρκειας. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα καλούμαστε να κάνουμε την έκπληξη απέναντι στον Απόλλωνα γιατί θεωρώ πως οι δύο ομάδες είναι ισάξιες, αλλά οι αντίπαλοι μας κατάφεραν να είναι πιο σταθεροί μέσα στη σεζόν και γι' αυτό το λόγο έμειναν ψηλά στη βαθμολογία, ωστόσο πιστεύω ότι σε μία σειρά αγώνων έχουμε ελπίδες για την πρόκριση».

Τέλος, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην εθνική ομάδα και έθεσε το νέο του προσωπικό στόχο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα:

«Εννοείται πως είμαι χαρούμενος γιατί ήταν ένας προσωπικός στόχος που είχα θέσει. Ελπίζω πως θα καταφέρω να βρίσκομαι στο ρόστερ της ομάδας που θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...