Ο… βιονικός Ζίβκοβιτς που φέρνει ο ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Όπως αποκάλυψε η FORZA, ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος θα ενταχθεί ως ελεύθερος από την Ξάνθη, μετά την άκρως πετυχημένη θητεία του στην Ακριτική ομάδα.
Πηγή: thessports.gr
Ο… βιονικός Ζίβκοβιτς που φέρνει ο ΠΑΟΚ

O Σέρβος τερματοφύλακας, γέννημα-θρέμμα της Παρτιζάν το καλοκαίρι του 2016 εντάχθηκε στην Ξάνθη του Ράζβαν Λουτσέσκου, πήρε με το... καλημέρα τα γάντια του βασικού και δεν τα άφησε ποτέ μέχρι και σήμερα! .

Χαρακτηριστικό είναι ότι στον αγώνα της Ακριτικής ομάδας με τα Γιάννινα, υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του Ράσταβατς για 83η συνεχόμενη φορά στην Super League, «σπάζοντας» το ρεκόρ του άλλοτε «ασπρόμαυρου» Σταύρου Τσουκαλά, που είχε σταματήσει στις 82 συνεχόμενες συμμετοχές το διάστημα 2012-2014.

Πλέον έχει φτάσει τις 89 συμμετοχές με την Ξάνθη στο πρωτάθλημα και αν αγωνιστεί στην τελευταία αγωνιστική με τον Άρη, θα πιάσει τις 90, κάνοντας το «απόλυτο» σε τρεις συνεχόμενες σεζόν, χωρίς να χάσει την θέση του ή παιχνίδια λόγω τραυματισμού ή καρτών.

Συνολικά, έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας 102 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, καταφέρνοντας να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του στα 44 από αυτά, έχοντας δεχθεί συνολικά 94 τέρματα.

Φέτος στις 34 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δεν έχει δεχθεί γκολ στις 14, ενώ αναγκάστηκε να μαζέψει από τα δίχτυα του 31 φορές.

Διαβάστε ακόμη...