Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά…

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ έπειτα από 34 χρόνια είναι πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο και όλοι οι οπαδοί τους παιδιά, έφηβοι, μεσήλικες, ηλικιωμένοι... πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.
Πηγή: inpaok.com
Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά…

Και πως να μην είναι έτσι, όταν όλα στην ζωή δεν λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο και ειδικά στην χώρα μας και ο απλός κόσμος έχει χιλιάδες προβλήματα στο κεφάλι του;

Ευτυχώς για όσους υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ, η σεζόν 2018-19 θα την σκέφτονται και θα χαμογελάνε, γιατί η μεγάλη τους αγάπη, ο Δικέφαλος αητός πετάει ψηλά... πολύ ψηλά και είναι πρωταθλητής Ελλάδος, ύστερα από 34 χρόνια και πιθανώς νταμπλούχος, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Την φετινή σεζόν, πέρα από το πρωτάθλημα που κατέκτησαν οι «ασπρόμαυροι», υπήρξαν δύο έντονα φωτογραφικά στιγμιότυπα που «σημάδεψαν» τη χρονιά.

Η πρώτη ήταν στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, όπου εμφανίστηκε ένας άνδρας, ένα απίστευτο «κλικ», ο οποίος στην θέα του μελλοντικού (τότε) πρωταθλητή να... διαλύει τον μεγάλο του αντίπαλο, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δάκρυσε και μέσα σε αυτά τα δάκρυα χαράς υπήρχε ένα ξέσπασμα πολλών ετών, όπου είδε την μεγάλη του αγάπη να φτάνει αρκετές φορές στο... χείλος του γκρεμού και φτάνοντας στο σήμερα, είδε τον δικό του ΠΑΟΚ, να στέφεται πρωταθλητής Ελλάδος.

Η δεύτερη ήταν στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Λαμία. Για την ακρίβεια πριν από το παιχνίδι, όταν ένας πιτσιρικάς, έκανε βόλτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, απολαμβάνοντας τα τραγούδια από την εξέδρα, σηκώνοντας την γροθιά του, δίνοντας το σύνθημα, για το λαμπρό μέλλον που έρχεται για τον Δικέφαλο, που με τον Ιβάν Σαββίδη στο «τιμόνι» του είναι έτοιμος να σαρώσει τα πάντα και να καταξιωθεί στα ευρωπαϊκά... σαλόνια.

Δύο στιγμές φοβερές, δύο στιγμές που ενώνουν το παρελθόν, το παρών και το λαμπρό μέλλον, που έρχεται για τον ΠΑΟΚ, με τους οπαδούς του να μην μπορούν να περιμένουν, για τα επόμενα τρόπαια.

Διαβάστε ακόμη...