Σκόραρε για 25 αγώνες, το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ από τις 29 Νοεμβρίου και τον αγώνα στο Λονδίνο σκόραρε σε κάθε του παιχνίδι μέχρι και τον επαναληπτικό αγώνα στην Τρίπολη.
Πηγή: paok24.com
Σκόραρε για 25 αγώνες, το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του

Ήταν τέλη του Νοέμβρη στην Αγγλία, όταν ο ΠΑΟΚ πήγε στο γήπεδο της Τσέλσι. Το σκορ έδειξε στο τέλος του αγώνα 4-0 με τον ΠΑΟΚ πλέον να έχει λίγες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Από τότε σε Ελλάδα και Ευρώπη ο ΠΑΟΚ σκόραρε για 25 συνεχόμενα παιχνίδια που είναι το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του μέχρι το επόμενο.

Ένας ευρωπαϊκός αγώνας με την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ εντός έδρας, 6 αγώνες κυπέλλου και 18 αγώνες πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ να σκοράρει συνεχώς.

Μετά τον αγώνα στο Στάνφορντ Μπριτζ, ο ΠΑΟΚ πήγε στην Λαμία και κέρδισε με 0-1, κέρδισε εντός έδρας με 2-1 την Λάρισα για να χάσει από την ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα με 1-3. Η χρονιά έκλεισε με τη νίκη μέσα στην έδρα του Λεβαδειακού με 1-2 και μέσα στον Αήττητο Σπάτων με 0-6 για το κύπελλο Ελλάδας. Μέσα στο 2019, ο ΠΑΟΚ έκανε σεφτέ στην Πάτρα με την ήττα του με 2-1, ενώ στο πρωτάθλημα κέρδισε τον Αστέρας Τρίπολης εκτός έδρας και τον Πανιώνιο στην Τούμπα με 3-0. Σειρά είχε η Παναχαϊκή στην Τούμπα για τον επαναληπτικό και τη νίκη με 5-0 για να γυρίσει στο πρωτάθλημα με τη νίκη επί του ΟΦΗ με 4-0, επί του ΠΑΣ Γιάννενα με 2-1 στην Τούμπα και την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ με 1-1.

Και πάλι όμως επέστρεψε στις ήττες, αλλά με γκολ από τον Πανιώνιο στο κύπελλο για να έρθει το 3-1 κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα, με 1-5 κόντρα στον Απόλλωνα στην Ριζούπολη και το 1-1 εντός έδρας με τον Άρη. Εν συνεχεία ήρθε το 4-2 κόντρα στον Πανιώνιο στην παράταση, η νίκη μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού με 0-2, το 3-0 κόντρα στον Ατρόμητο στην Τούμπα, αλλά και οι εκτός έδρας νίκης με Παναιτωλικό και Ξάνθη με 1-2. Έκτοτε άλλα τέσσερα παιχνίδια ήρθαν να προστεθούν. Το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα στο κύπελλο, η νίκη επί της Λαμίας στο πρωτάθλημα, αλλά και η ισοπαλία με την Λάρισα εκτός έδρας με 1-1. Τέλος το σερί συμπλήρωσε τα 25 παιχνίδια με τον αγώνα με το Λεβαδειακό με 5-0 και για πρώτη φορά έμεινε στο 0 στον επαναληπτικό με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Πλέον ο ΠΑΟΚ μπορεί να στοχεύσει και στο επόμενο ρεκόρ, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο τέλος της Superleague και τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε ακόμη...