Προτεραιότητα στη μεσαία γραμμή εν όψει καλοκαιριού

Από novasports.gr: Την απόκτηση τουλάχιστον ενός παίκτη για μεσαία γραμμή, ο οποίος θα προορίζεται για το βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ, θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει έχει διαθέσιμες λύσεις στα χέρια του, εν όψει των προκριματικών του Champions League και αυτή τη στιγμή, η μόνη λύση στην οποία μπορεί να υπολογίζει είναι ο Γιόσιπ Μίσιστς.
Πηγή: novasports.gr
Προτεραιότητα στη μεσαία γραμμή εν όψει καλοκαιριού

Οι Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ είναι τραυματίες και αναμένεται να χάσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα ο Χοσέ Κάνιας αναμένεται να αποχωρήσει από την Τούμπα. Άγνωστο παραμένει το μέλλον του Εβγέν Σακχόφ, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για την παραμονή του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Η ρήτρα των δώδεκα εκατομμυρίων ευρώ, που υπάρχει στη συμφωνία με την Πόρτο, από τον χειμερινό δανεισμό του Πορτογάλου μέσου είναι μέχρι στιγμής ανασταλτικός παράγοντας για την παραμονή του παίκτη στη Θεσσαλονίκη και τη νέα σεζόν.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ μελετούν ήδη διάφορες περιπτώσεις για τη μεσαία γραμμή των "ασπρόμαυρων", προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα σε μια τουλάχιστον προσθήκη στο ρόστερ.

Διαβάστε ακόμη...