Η… ισοφάριση του Σαφράνοβιτς!

Από inpaok.com: Μπορεί οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Kυπέλλου Ελλάδας στο Final-4 της Ιεράπετρας από τον ΠΑΟΚ να έχουν κοπάσει εντελώς, ωστόσο δεν παύει να είναι μια στιγμή που χάρισε μεγάλη χαρά στους φίλους της ομάδας.
Πηγή: inpaok.com
Η… ισοφάριση του Σαφράνοβιτς!

Παράλληλα, η επιτυχία που σημείωσε ο Δικέφαλος στο νησί της Κρήτης ισοδυναμεί με διπλή χαρά για τον ακραίο του τμήματος, Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, ο πολύπειρος αθλητής που διανύει στους «ασπρόμαυρους» τη δεύτερή του θητεία, την τέταρτή του χρονιά όμως στη Θεσσαλονίκη, όχι απλώς κατάφερε να προσθέσει ακόμη μία κούπα στην πλούσια συλλογή του, αλλά και να ισοφαρίσει σε αριθμό τίτλων τον πρώην συμπαίκτη του και αρχηγό του, Γιάννη Παντακίδη!

Ο Έλληνας πρώην κεντρικός στα 11 χρόνια παρουσίας του στο PAOK Sports Arena μέτρησε τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, ενώ από την άλλη ο Σαφράνοβιτς «απαντάει» με δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα με τις δύο ισχυρές προσωπικότητες να τους ενώνει και το νταμπλ του 2015.

Μάλιστα, δύο ακόμη παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό μετρούν ήδη τέσσερα τρόπαια στο παλμαρέ τους με τα χρώματα του Δικεφάλου και αυτοί είναι ο Γιάννης Τακουρίδης και ο Θάνος Τερζής.

Έτσι λοιπόν, στο ενδεχόμενο που οι παίκτες του Γιούρι Φιλίποφ κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα της Volley League στους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό, οι δύο τους θα ισοφαρίσουν επίσης τον Παντακίδη και την ίδια ώρα ο «αειθαλής» Σαφράνοβιτς θα οδηγεί πια αυτός την... κούρσα των τίτλων.

Διαβάστε ακόμη...