Ποιος αναλαμβάνει υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ;

Από sfina.gr: Η δήλωση του Κυριάκου Κυριάκου σε πρόσφατη συνέντευξή του στην "Βεργίνα Τηλεόραση", ότι αποχωρεί από τη θέση του υπευθύνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
Πηγή: sfina.gr
Ποιος αναλαμβάνει υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ;

... και η πρόθεσή του να κατεβεί υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής της Φώφης Γεννηματά, αλλάζει τα δεδομένα στη λειτουργία του τμήματος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θέση στην οποία βρίσκεται εδώ και 20 χρόνια ο Κυριάκος Κυριάκος, με διάφορες διοικήσεις, ακόμη και με Μπατατούδη, Γούμενο κλπ.

Το "κενό" που θα υπάρξει θα κληθεί να το καλύψει κάποιος που θα κριθεί από τον Ιβάν Σαββίδη και τον γιο του Γιώργο, ικανός να εκπροσωπεί επάξια την ΠΑΕ και φυσικά να περνάει τα σωστά μηνύματα σε δημοσιογράφους και φιλάθλους.

Ακόμη δεν έχει συζητηθεί το θέμα ευρύτατα γιατί η αποχώρηση του Κυρ-Κυρ θα γίνει φυσιολογικά στο τέλος της σεζόν, αλλά αυτός που θα αναλάβει θα πρέπει να βρεθεί μέσα στον Μάϊο, προκειμένου να ενημερωθεί επί ένα τρίμηνο για όσα συμβαίνουν και να μπορέσει να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του.

Φήμες αναφέρουν ότι ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας θα είναι από την Αθήνα και τον όμιλο ΜΜΕ του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι όμως που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί...

Διαβάστε ακόμη...