Οι μόνοι αήττητοι ο ΠΑΟΚ και η Μακάμπι

Από paok24.com: Μπορεί να μην είναι πρωταθλητής στο Youtube, στις τελικές ή στο δεύτερο γύρο, αλλά σίγουρα παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα, κάτι που έχει πετύχει μόνο ο Δικέφαλος και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Πηγή: paok24.com
Οι μόνοι αήττητοι ο ΠΑΟΚ και η Μακάμπι

Σήμερα η Σλόβαν Μπρατισλάβας που ουσιαστικά έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Σλοβακίας και θα είναι στους υποψήφιους αντιπάλους του ΠΑΟΚ για το Champions League ηττήθηκε από τη δεύτερη στην βαθμολογία Ντουνάισκα Στρέντα με 1-0, παρότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 60ο λεπτό.

Έτσι μετά τον Ερυθρό Αστέρα που έχασε το αήττητο του σερί στο σερβικό πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα, πλέον και η ομάδα της Μπρατισλάβας είναι σε αυτό το γκρουπ με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς να είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες πανευρωπαϊκά. Άλλωστε σήμερα η Μακάμπι Τελ Αβίβ πέρασε στις καθυστερήσεις από την έδρας της Χαποέλ Χαντέρα με 0-1. Πλέον αυτό που μένει για τον Δικέφαλο για να κρατήσει το αήττητο είναι να μην χάσει από τον ΠΑΣ Γιάννενα τελευταία αγωνιστική στους Ζωσιμάδες, ενώ η ομάδα του Ισραήλ έχει ακόμα 4 αγώνες για το εγχώριο πρωτάθλημα που λήγει στα τέλη του Μαΐου.

Βέβαια ακόμα και σε αυτό το επίπεδο ο ΠΑΟΚ θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπερτερεί της ομάδας του Ισραήλ, μιας και η ομάδα του λαού ηττήθηκε πρόσφατα στον ημιτελικού κυπέλλου και αποκλείστηκε, ενώ ο ΠΑΟΚ μέσα στην εβδομάδα πέρασε και στον τρίτο συνεχόμενο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη...