Στα «ραντάρ» του ΠΑΟΚ η Βασιλαντωνάκη

Από Paok24.com:Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ «χτενίζουν» την ελληνική και ξένη αγορά για τη νέα σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Στα «ραντάρ» του ΠΑΟΚ η Βασιλαντωνάκη

Με την Εύα Χαντάβα να είναι η πρώτη παίκτρια που ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Δικέφαλο του Βορρά για τη νέα σεζόν και την ώρα που παραμένει ανοιχτό το θέμα του νέου προπονητή, οι ιθύνοντες του τμήματος συνεχίζουν τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και της παρθενικής συμμετοχής του ΠΑΟΚ στη μεγάλη κατηγορία.

Ένα από τα πολλά ονόματα που βρίσκονται στην «ασπρόμαυρη» λίστα είναι αυτός της διεθνούς ακραίας / διαγώνιας, Ανθής Βασιλαντωνάκη.

Η 23χρονη αθλήτρια τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στο ιταλικό πρωτάθλημα (έφυγε από την Ελλάδα το 2014 όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό) και αυτό δείχνει πολλά για τη δυσκολία της περίπτωσης της, τόσο όσον αφορά το κασέ της, όσο και στο να πειστεί για να επιστρέψει στην Ελλάδα, την ώρα που σύμφωνα με τις πληροφορίες και άλλοι εγχώριοι σύλλογοι φέρονται να την έχουν στα «ραντάρ» τους.

Ανεξάρτητα με την κατάληξη της συγκεκριμένης κίνησης, το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ εξετάζει περιπτώσεις παικτριών πρώτης γραμμής ικανές να δημιουργήσουν ένα ρόστερ που θα πρωταγωνιστήσει από την πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

Διαβάστε ακόμη...