Κυνηγάει «τρομερά» ρεκόρ στο φινάλε!

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της Super League, ωστόσο, ο Δικέφαλος θα κυνηγήσει και ένα εντυπωσιακό ρεκόρ απέναντι στον ΠΑΣ, που θα βάλει τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου στο πάνθεο της ιστορίας των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: paok24.com
Κυνηγάει «τρομερά» ρεκόρ στο φινάλε!

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θέλουν να κλείσουν την σεζόν με τον ιδανικότερο τρόπο, που δεν είναι άλλος από το εντυπωσιακό αήττητο, για να γίνει η πρώτη ομάδα -από την στιγμή που το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό- που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα χωρίς να έχει γνωρίσει την ήττα.

Οι πρωταθλητές μέχρι στιγμής μετρούν 25 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και με νίκη ή ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΣ, θα πετύχουν κάτι μοναδικό στην ιστορία του ΠΑΟΚ που θα έρθει ως... κερασάκι στην τούρτα της εξαιρετικής σεζόν που πραγματοποίησαν!

Το... απόλυτο από Πασχαλάκη-Κρέσπο

Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα, θα καταγραφεί ακόμη ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, καθώς εφόσον αγωνιστούν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Χοσέ Κρέσπο, τότε θα «σφραγίσουν» το απόλυτο της συμμετοχής και στους 30 αγώνες του πρωταθλήματος.

Το εντυπωσιακό με τον Έλληνα πορτιέρε και τον Ισπανό αμυντικό είναι ότι στα 29 ματς που έχουν παίξει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, δεν έχουν χάσει ούτε ένα λεπτό (!), καταγράφοντας σε όλες τις αναμετρήσεις 90λεπτες συμμετοχές.

Πρόκειται για μια μοναδική επίδοση, αφού σπάνια συναντά κανείς στο ποδόσφαιρο, παίκτες που να έχουν αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, χωρίς να έχουν χάσει ούτε ένα λεπτό από το ξεκίνημα της σεζόν!

Διαβάστε ακόμη...