«Θα… πολεμήσουμε για τον τίτλο!»

Από inpaok.com: Η παίκτρια του γυναικείου χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δώρα Ευμορφίδου, μίλησε στο INPAOK, για τη νίκη κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, αλλά και για τους μεγάλους τελικούς, κόντρα στη Νέα Ιωνία που... έρχονται και θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή.
Πηγή: inpaok.com
«Θα… πολεμήσουμε για τον τίτλο!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών:

«Ήταν μια αναμενόμενη νίκη, όμως κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Πρέπει να προσπαθείς για να κερδίσεις. Παλέψαμε για τους δύο βαθμούς, ήταν μια νίκη, που την χρειαζόμασταν για ψυχολογικούς λόγους, αφού έχουμε και το πλεονέκτημα στα Play-Off. Ήταν ένα παιχνίδι που δοκιμάστηκαν όλες οι παίκτριες, δοκιμάσαμε κάποια σχήματα, ενόψει των τελικών».

Για τους τελικούς με τη Νέα Ιωνία:

«Είναι πολύ καλό για εμάς που η σειρά των τελικών θα ξεκινήσει στην έδρα μας. Είναι ένα έξτρα κίνητρο, που θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Είναι μια γιορτή για εμάς, όλης της δουλειάς που έχουμε κάνει, οπότε εμείς στην ουσία πάμε να παρουσιάσουμε αυτό που έχουμε κάνει και να «πολεμήσουμε» για το πρωτάθλημα μέχρι τελικής πτώσης, οπότε το γεγονός ότι παίζουμε μέσα στην έδρα μας είναι κάτι πολύ ευχάριστο για εμάς».

Για το αν προτιμάει Μίκρα ή Νεάπολη, ενόψει των τελικών:

«Νεάπολη, γιατί θέλουμε να είμαστε δίπλα στον πυρήνα του κόσμου μας και είμαι σίγουρη πως θα έρθει να μας στηρίξει».

Διαβάστε ακόμη...