Διπλασίασε τις συμμετοχές του

Από paok24.com: Στην πιο «γεμάτη» σεζόν της καριέρας του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.
Πηγή: paok24.com
Διπλασίασε τις συμμετοχές του

Ο Έλληνας γκολκίπερ ήταν για μία ακόμη φορά εκ των πρωταγωνιστών του Δικεφάλου του Βορρά στην δεύτερη αναμέτρηση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης σε ένα γήπεδο που στο ματς πρωταθλήματος «κρατούσε» σχεδόν μόνος του επί ένα ημίχρονο τον ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τη φετινή σεζόν αποδεικνύεται... αμετακίνητος κάτω από τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να είναι κοντά στο να διπλασιάσει τις συμμετοχές του σε σχέση με την περσινή σεζόν!

Ο πορτιέρε του Δικεφάλου μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 47 παιχνίδια, αριθμός που μπορεί να φτάσει τα 49 αφού απομένουν το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο τελικός κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο... Goldkeeper, όπως τον αποκαλεί στα social media η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος (29), σε έξι ματς κυπέλλου και σε 12 ευρωπαϊκά παιχνίδια και γι' αυτό το λόγο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των παικτών του Δικεφάλου με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν.

Την περασμένη σεζόν, ο Πασχαλάκης κατέγραψε συνολικά 24 συμμετοχές (τρεις λιγότερες σε σχέση με τη σεζόν 2016-2017 στον ΠΑΣ) εκ των οποίων οι 17 στο πρωτάθλημα και οι 7 στο κύπελλο.

Διαβάστε ακόμη...