Άκπομ για Κόπα Άφρικα

Από inpaok.com: Την επιθυμία του να παίξει με την Εθνική Νιγηρίας στο Κόπα Άφρικα (θα διεξαχθεί τον προσεχή Ιούνιο στην Αίγυπτο) εξέφρασε ξανά ο Τσούμπα Άκπομ, μιλώντας σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας.
Πηγή: inpaok.com
Άκπομ για Κόπα Άφρικα

Ο 23χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ περιμένει από τον ομοσπονδιακό προπονητή, τον Γερμανό Γκέρνοτ Ρορ, να του δώσει την ευκαιρία έτσι ώστε να καθιερωθεί και σε εθνικό επίπεδο.

«Ευχαριστώ τον Θεό για την καλή σεζόν που έχω φέτος. Δεν έχω κρύψει την πρόθεσή μου να παίξω για την Νιγηρία, κι αν μου δοθεί η ευκαιρία, σίγουρα θα την τιμήσω» τόνισε ο Άκπομ και πρόσθεσε: «είχα κάποιους τραυματισμούς στην αρχή της χρονιάς, αλλά το δεύτερο μισό ήταν καλύτερο για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος που κερδίσαμε το ελληνικό πρωτάθλημα και μπορούμε να πάρουμε και το νταμπλ. Ήταν πολύ ωραίο να ακούς ότι η ομάδα πήρε τον τίτλο μετά από 30 χρόνια. Η αίσθηση στη φιέστα ήταν φανταστική».

Όσο για την παρουσία της Νιγηρίας στο προσεχές Κόπα Άφρικα, ο Άκπομ είπε: «Περιμένω ότι θα περάσει από τη φάση των ομίλων και θα προχωρήσει. Έχει κορυφαίους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, δεν υπάρχει κάτι να τους σταματήσει. Θα ήθελα να κληθώ για να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Άκπομ έχει αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές της Αγγλίας (Κ17 έως Κ21), αλλά έχει και τη Νιγηριανή υπηκοότητα.

Διαβάστε ακόμη...