Κι όμως, σημειώθηκε πρόοδος στο θέμα ανανέωσης Βαρέλα!

Από sfina.gr: Η φιέστα του πρωταθλήματος έστειλε τα μηνύματα προς όλους ότι ο ΠΑΟΚ άλλαξε επίπεδο και πλέον έχει "εκτοξευθεί", ενώ μια πιθανή πρόκριση σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ...
Πηγή: sfina.gr
Κι όμως, σημειώθηκε πρόοδος στο θέμα ανανέωσης Βαρέλα!

... θα δώσει τη δυνατότητα στον Ιβάν Σαββίδη να αλλάξει την ιστορία του συλλόγου με μεταγραφάρες.

Σίγουρα όμως, οι ΠΑΟΚτσήδες που αποθέωσαν στην Τρίπολη τον Φερνάντο Βαρέλα και φώναζαν ρυθμικά το όνομά του θέλουν να δουν και του χρόνου τον διεθνή αμυντικό στον ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Παρά το γεγονός ότι ο μάνατζέρ του επιμένει να κάνει μεταγραφή στην Κίνα, γιατί (λέει ότι) τα λεφτά είναι πολλά, ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκονται σε καλή επικοινωνία με τον Βαρέλα και σύμφωνα με πληροφορίες στο παρασκήνιο της φιέστας ήρθαν αρκετά κοντά, αφού ο ενθουσιασμός κατάκτησης του πρωταθλήματος οδήγησε σε συζήτηση απευθείας με τον παίκτη, χωρίς όμως να επιτευχθεί κάποια συμφωνία.

"Εδώ θα μείνεις" του είπαν του Βαρέλα και εκείνος απάντησε: "Όλοι πρέπει να μείνουμε, αλλά να πάρουμε και το κύπελλο...", ουσιαστικά μετατοπίζοντας την συνέχιση των συζητήσεων μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...