«Ακούστηκαν πολλά αλλά...»

Από paok24.com:Ο Ντίμα Φιλίποφ μίλησε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero 107.4 για το πρώτο του τρόπαιο με τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως είναι υπερήφανος για την ομάδα του!
Πηγή: paok24.com
«Ακούστηκαν πολλά αλλά...»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero 107.4:

«Μας έδωσε ο κόουτς 1,5 ημέρα ρεπό και τώρα επιστρέφουμε στις προπονήσεις, γιατί έχουμε και έναν στόχο ακόμη. Πήγα το Κύπελλο σε κάτι φίλους μου που είναι φουλ ΠΑΟΚ και έπρεπε να το κάνω.

Είναι πάρα πολύ καλό που είχαμε λίγες ημέρες ρεπό γιατί, αδειάσαμε ψυχολογικά, είχαμε 1,5 ημέρα ρεπό ξεκουραστήκαμε θα έχουμε και άλλο ρεπό και θα γεμίσουμε τις μπαταρίες μας...»

Στη συνέχεια ανέφερε: «Το ξέρετε ότι ακούστηκαν πολλά για την μεταγραφή μου. Εγώ χαίρομαι που είμαι στον ΠΑΟΚ και αυτός ο τίτλος είναι ιδιαίτερος, γιατί είναι ο πρώτος μου με τον ΠΑΟΚ. Όπως έφυγα από τον Ολυμπιακό δεν ήταν καλός ο τρόπος, χαίρομαι και είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για αυτόν τον τίτλο...».

Κλείνοντας, τόνισε: ««Η Σύρος έκανε την ζημιά στον Ολυμπιακό, παίζει καλά και δεν μας νοιάζει ποιος θα είναι στον τελικό».

Διαβάστε ακόμη...